• Fresco
Jhua 12V Masina Electrica Ventilator de 360 de Grade Rotativ 2 Viteza 4in Cap Dublu Mașină Automată de Răcire cu Aer pompă de Circulație Fan Liniște - Bricheta pentru Van SUV RV Barca Auto Vehicule de Golf (Negru)

Jhua 12V Masina Electrica Ventilator de 360 de Grade Rotativ 2 Viteza 4in Cap Dublu Mașină Automată de Răcire cu Aer pompă de Circulație

RON 47.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【12 V curent continuu ALIMENTAT de VARĂ de RĂCIRE FAN MASINA】 - Rapid și eficient eliminarea nedorite fum, miros urât sau praf, eliminând animale de companie miros, ține aerul în jurul tău rece și curat.Această circulație de aer al ventilatorului de răcire perfect pentru vara cart de golf și tot masina de familie sedan van camion SUV RV ATV barca cu 12 V bricheta. 【 DUAL CAPUL 360 de GRADE de ROTAȚIE】 360 de grade rotativ fan si fan baza auto ar putea oscila de aproximativ 180 de grade, roti auto fan capul pentru a alege direcția vântului liber, care aduce racoare la fiecare colț în mașină, satisfacerea nevoilor de pasageri, animale de companie și de tine. 【2 viteze REGLABILE FANII】 - Viteză poate fi ajustată pentru nevoile tale, alege moale vânt sau cu vânt puternic, cu reglabil comutator. 【VÂNT PUTERNIC DAR cu ZGOMOT REDUS】 consum Redus de energie, zgomot redus, dar vântul puternic și de bază cu adeziv pentru a fixa ventilatorul la tabloul de bord sau pe scaun cotiera zona. 【GARANȚIE discutii produsele Noastre au fost bine testate, examinate și ambalate înainte de a trimite off.Puteți fi siguri că de cumpărare la magazinul nostru este o asigurare.Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, astfel încât să putem furniza cele mai bune servicii pentru tine.Jhua dual cap 12 V portabil 2 viteze reglabile masina ventilator perfect pentru păstrarea Masina ta Sedan Van Camion SUV RV ATV Barca proaspete, eliminând mirosul și răcire familia ta, animale de companie, pasagerii și șoferul.Aceasta este o opțiune bună pentru răcire vara pe dumneavoastră de conducere.Caracteristici : ✦ Rapid și eficient de suflare cu aer cald la mașină, să păstreze aerul rămâne proaspăt și răcoros în autovehicule. ✦ 2 viteza poate fi ajustata pentru nevoile tale, alege moale vânt sau cu vânt puternic, cu reglabil comutator. ✦ Flexibil 2 ventilatoare pivotante șefii de răcire ventilator de aer poate fi rotit 360 de grade, să ia fluxului de aer din toate direcțiile. ✦ Consum redus de energie, zgomot redus, dar vântul puternic. ✦ Vin cu 2 de înaltă calitate autocolante adezive pentru a asigura fan la tabloul de bord sau cotiera zona easilly.Caietul de sarcini : ★ Dimensiune : 4 inch ★ Culoare : Negru ★ Tensiune : DC 12 V ★ Putere : 6.5 W ★ Nivel de Zgomot : .

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie