• Fresco
Umidificator de aer, Lumină Greutate Funcționare silențioasă Desktop Umidificator de Dimensiuni Mici Portabile pentru Utilizare de Călătorie pentru Acasă și la Birou(Verde, Pisa Turnul de Tip)

Umidificator de aer, Lumină Greutate Funcționare silențioasă Desktop Umidificator de Dimensiuni Mici Portabile pentru Utilizare de

RON 48.20
Bunuri
Es accesible al encargo

Funcționarea silențioasă și fără radiații, potrivit pentru utilizarea în timpul de lucru sau de somn, hidratarea și îngrijirea pielii.Simplu si aspect elegant, practic de utilizare.Greutate de lumină și de dimensiuni mici, ușor de depozitat și de transportat, potrivit pentru utilizarea la domiciliu și la birou.Nano-molecule de apă, face difuze, în aer, fără a produce picaturi de apa, nu se uda de masă, și sunt mai ușor de a absorbi.Macromoleculă nano tehnologia de atomizare, particule de apă pătrunde adânc în piele, pentru a hidrata pielea deshidratata.Realizate din materiale de înaltă calitate, ferm și durabil. 2 culori de umidificator sunt opționale, puteți alege în funcție de preferințe.Caracteristică : 1. Macromoleculă nano tehnologia de atomizare, particule de apă pătrunde adânc în piele, pentru a hidrata pielea deshidratata.2. Nano-molecule de apă, face difuze, în aer, fără a produce picaturi de apa, nu se uda de masă, și sunt mai ușor de a absorbi.3. Funcționarea silențioasă și fără radiații, potrivit pentru utilizarea în timpul de lucru sau de somn, hidratarea și îngrijirea pielii.4. Simplu si aspect elegant, practic de utilizare.Greutate de lumină și de dimensiuni mici, ușor de depozitat și de transportat, potrivit pentru utilizarea la domiciliu și la birou.5. Realizate din materiale de înaltă calitate, ferm și durabil. 2 culori de umidificator sunt opționale, puteți alege în funcție de preferințe.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Aer Humidifier Material : ABSOperating Instrucțiuni : 1. Click pentru a porni de pe spray.După ce indicatorul luminos se aprinde pentru 10 secunde, lumina se stinge, și se va opri automat după 2,5 ore acumulate în timp.Faceți clic din nou pentru a porni intermitentă spray (5 secunde, 5 secunde), indicatorul luminos se va aprinde pentru 10 secunde, lumina se va stinge, și se va închide automat după 5 ore, și apoi faceți clic pe dezactivat.2. Apăsați lung timp de 2 secunde pentru a porni indicatorul luminos, și apoi apăsați lung timp de 2 secunde pentru a stinge indicatorul.Lista de pachete : 1 x Humidifier1 x USB Cable1 x Stick de Bumbac.

Proprietățile

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Humidifier
Material:
ABS
Operating Instructions:
1. Click to turn on the spray. After the indicator light turns on for 10 seconds, the light goes out, and it will automatically shut down after 2.5 hours of accumulated time. Click again to turn on the intermittent spray (5 seconds on, 5 seconds off), the indicator light will turn on for 10 seconds, the light will go out, and it will automatically shut down after 5 hours, and then click off. :
2. Long press for 2 seconds to turn on the indicator light, and then long press for 2 seconds to turn off the indicator. :
Package List:
1 x Humidifier :
1 x USB Cable :
1 x Cotton Stick :

Cele mai bune oferte din categorie