• Fresco
JEONSWOD 5/10/20buc Copil Umerase pentru Haine Bowknot Plastic Non-Alunecare de Non-Marcarea de uz Casnic uscător de haine Uscător de Haine Organizator Dulap de Depozitare (de Culoare : C, Dimensiuni : Cantitate 20)

JEONSWOD 5/10/20buc Copil Umerase pentru Haine Bowknot Plastic Non-Alunecare de Non-Marcarea de uz Casnic uscător de haine Uscător

RON 374.14
Bunuri
Es accesible al encargo

Material : PP.Aceste copii umerase sunt perfecte pentru a-ți ține copilul dulap ordonat și organizat.Ele sunt fabricate din plastic de calitate bună.Aceste umerase, de asemenea, caracteristică a două turnate cârlige să stea fuste, rochii și pantaloni.Ei vin în culori luminoase, care se va potrivi copilului dumneavoastră camera.Poate fi folosit pentru agățat haine, jachete, rochii etc. Foarte util pentru a menține garderoba curat și organizat.Caracteristică : Acești copii umerase sunt perfecte pentru a-ți ține copilul dulap ordonat și organizat.Ele sunt fabricate din plastic de calitate bună.Aceste umerase, de asemenea, caracteristică a două turnate cârlige să stea fuste, rochii și pantaloni.Ei vin în culori luminoase, care se va potrivi copilului dumneavoastră camera.Poate fi folosit pentru agățat haine, jachete, rochii etc. Foarte util pentru a menține garderoba curat și organizat.Caietul de sarcini : Nume : Haine pentru Copii Hanger Product dimensiuni : 29*17cm Material : PPPacking Lista : 5/10/20buc Haine Hanger Note : 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.2.Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.Description Made de material pentru o lungă perioadă de timp și utilizarea durabil.Foarte ușor să se retragă, dacă este necesar pentru a muta linia înapoi caz pentru depozitare ușoară.Folosite pentru agățat umed costume de baie, haine pentru copii, delicat, care nu poate fi masina de uscat.Mare plus pentru orice casa, hotel, în interior și în aer liber, spălătorie.

Proprietățile

Name:
Baby Clothes Hanger
Product size:
29*17cm
Material:
PP
Packing List:
5/10/20pcs Clothes Hanger :
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
2.Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Description :
Made of material for long time and durable use. Very easy to retract if needed to move the line back to its case for easy storage. Used for hanging wet bathing suits, baby clothes, delicate that can't be machine dried. Great addition to any home, hotel, indoors & outdoors, laundry room. :

Cele mai bune oferte din categorie