• Fresco
Eprubetă de haine, Durabilitate 40 de Gauri Eprubetă de Laborator Titularul Trei Tipuri de 20,5 mm pentru Laborator pentru Tuburi de Testare(20.5mm40 Găuri)

Eprubetă de haine, Durabilitate 40 de Gauri Eprubetă de Laborator Titularul Trei Tipuri de 20,5 mm pentru Laborator pentru Tuburi de

RON 55.78
Bunuri
Es accesible al encargo

【15.5 MM, DE 18,5 MM ȘI 20.5 MM TREI TIPURI】Această eprubetă de laborator titularul există trei tipuri : 15.5 mm, de 18,5 mm și 20.5 mm. 15.5 mm este folosit pentru a repara erorile standard tuburi de testare de la 15mm la 16mm; 18.5 mm este folosit pentru a repara erorile de tuburi de testare de la 17mm la 18mm; și 20.5 mm este folosit pentru a repara erorile de tuburi de testare de la 20mm la 21mm.Nevoile dumneavoastra diferite. 【FĂCUT DE ACID-REZISTENTA din OTEL INOXIDABIL】Această eprubetă suportul este fabricat din acid-rezistenta din otel inoxidabil, acest tub de testare rack este acid și coroziuni rezistență și durabilitate. 【UȘOR PENTRU a OBȚINE SERVICII】Această oțel inoxidabil tub de testare rack au asigurare a calității, fiecare achiziție include și fără griji de garanție și suport.Dacă aveți orice întrebări, nostru prietenos echipa de client service va fi mai mult decât fericiți să vă ajutăm. 【GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII】Noastră acest tub de testare titularul singur capacitatea de a suspenda tuburi de test sau tuburi colorimetrice timpul experimente chimice și tuburi pentru uscare.Poate fi de asemenea utilizat pentru non-tradiționale de scopuri, cum ar fi suporturi pentru pixuri, suporturi pentru perii, etc. 【FIECARE TUB RACK ARE 40 de GAURI CU DIAMETRE DIFERITE】Acest test tub suport rack fiecare tub rack are 40 de gauri cu diametre diferite pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Producție profesionale, manopera rafinat, frumos și practice, utilizarea pe termen lung.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie