• Fresco
Mobestech 10BUC 10ml Sticlă Roll - on Sticle cu Bile cu Role, Sticlă Esențial l de Ulei Sub Sticla, Crema de Ochi cu Role Sticla, Reîncărcabile Sticla de Parfum pentru Aromoterapie Acasă de Călătorie (Maro Inchis)

Mobestech 10BUC 10ml Sticlă Roll - on Sticle cu Bile cu Role, Sticlă Esențial l de Ulei Sub Sticla, Crema de Ochi cu Role Sticla, Reîncărcabile

RON 36.58
Bunuri
Es accesible al encargo

[High Quality]- sticla este rezistent la coroziune de sticlă, ceea ce face neted, gros și rezistent la șocuri. [Rostogolească bile]- rola bile sunt rezistente la coroziune și bine - a făcut.Etanșeitatea previne orice fel de scurgere. [Nu este Ușor să se Scurgă]- Cu filet termin sticla de gura este compensată cu un capac, care se potrivește bine și poate în mod eficient orice scurgeri de lichid. [Portabil cu Role Sticla]- Vine cu un pachet de 10, 10ml per sticla.Capacitatea vă permite să stocați lichide care satisface nevoile dumneavoastra de zi cu zi de îngrijire pentru ochi, chipuri și corpul.Ambalajul îl face perfect pentru și se potrivește cu ușurință în poșetă. [DIY Esențiale Sticla]- Aveți posibilitatea să proiectați ulei esențial formulări cu aceste adorabil sticle pentru a va ajuta să vă relaxați în salonul sau aromoterapie.Caracteristici - Material : Sticlă și bilă de oțel - Culoare : Dark Fruntea - Dimensiune : Aproximativ 2. 75 X0. 31 X0. 31inch/ 7. 00 X0. 80 X0. 80 cm - Capacitate : 10ml [High Quality]- sticla este rezistent la coroziune de sticlă, ceea ce face neted, gros și rezistent la șocuri. [Rostogolească bile]- rola bile sunt rezistente la coroziune și bine - a făcut.Etanșeitatea previne orice fel de scurgere. [Nu este Ușor să se Scurgă]- Cu filet termin sticla de gura este compensată cu un capac, care se potrivește bine și poate în mod eficient orice scurgeri de lichid. [Portabil cu Role Sticla]- Vine cu un pachet de 10, 10ml per sticla.Capacitatea vă permite să stocați lichide care satisface nevoile dumneavoastra de zi cu zi de îngrijire pentru ochi, chipuri și corpul.Ambalajul îl face perfect pentru și se potrivește cu ușurință în poșetă.Pachet Inclusiv 10 x Roll - on Sticle.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie