• Fresco
Auto Clicker pentru Telefonul Automat Ecranul Telefonului Tapper, Simulate Deget Clic USB Simulator de Jocuri de noroc, Cumpărături, Dând-o Ca în Tiktok, Fulgere Afacere, Transmisiuni Live, Recompensa Sarcini (Alb-X)

Auto Clicker pentru Telefonul Automat Ecranul Telefonului Tapper, Simulate Deget Clic USB Simulator de Jocuri de noroc, Cumpărături,

RON 43.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【Multi-Dispozitiv Compatibilitate】Ecranul Telefonului Mobil Auto-clicker Este Compatibil Cu Sistemele Android Și IOS, Compatibil Cu 99% De Aplicații Mobile, Și Este Potrivit Pentru Joc de Asistență, Live Broadcast Place, Sarcina Recompense, Multi-Platforma Pentru Hapsân, ETC. 【Reglabil Echipament】Joc Auto Ecran Tapper Inteligent Simuleaza Degetul Click-Uri, Display Digital Controller Poate Regla Viteza De Clic.Indicator Digital : 1-1 (6 click-uri Pe Secundă), 1-2 (8 click-uri Pe Secundă), 1-3 (Clicuri Aleatorii). 【Tăcut Design】Auto Clicker pentru Telefonul Adoptă de Cartografiere Spațială faceți Clic pe Tehnologie Pentru a Înlocui Tradiționale Mecanice faceți Clic pe Metoda Tăcut, faceți Clic pe, Zero Zgomot, Și durata de Viață Mai lungă.Tehnologie Inovatoare Nu Deteriora Ecranul Telefonului Mobil, Și Faceți Clic Pe Este Mai Sensibilă Și Stabilă. 【Eliberați Mâna】Doar conectați interfața USB la sursa de alimentare și îl puteți folosi imediat.Locul atingând capul pe ecranul telefonului, și se poate simula degetul pentru a atingeți ecranul în mod automat. 【După-Vânzare de Servicii de Kissfee】Dacă Nu Sunteți Mulțumit Cu Produsul, Sau Acesta Este Deteriorat În Tranzit.Atâta Timp Cât Ne Contactați În Termen De 30 De Zile De La Primirea Comenzii, Kissfee Va Oferi O Soluție Satisfăcătoare.Kissfee USB Auto Ecran Tapper pentru Telefon Inteligent Material : ABS+PC+silicon de Intrare : 5 V/1 A Ajustare de Viteze : faceți Clic pentru a activa, treapta 1 (lumină albastră este la 6 click-uri Pe Secundă); faceți Clic din nou, treapta a 2-a (lumina roșie este pe 8 click-uri Pe Secundă); faceți Clic din nou, 3 nivele (roșu și albastru luminile clipesc alternativ-Clicuri Aleatorii); Caracteristici : ✿ Bun de compatibilitate, potrivit pentru telefoane mobile și tablete mobile de diferite dimensiuni, o funcționare stabilă, nici o deteriorare a ecranului, în condiții de siguranță și tăcut, fără întrerupere. ✿ Automată clicker este folosit în diferite scenarii, cum ar fi live camera asistență, sarcinile de joc, etc., mâini libere, ușor să se ocupe cu, și fără sfârșit utilizările magice! ✿ Potrivit Pentru : Live Broadcast Place De Cumpărături, Ia Comenzi, Joc Clicuri, Sarcina Clicuri Și Alte Scenarii.Auto Clicker Poate Lucra În Loc De Degete, Eliberați-Vă Mâinile Și Să-Ți Dea Mai Mult Timp Pentru A Face Ceea Ce Iti Place. ✿ Probleme au Nevoie de Atenție : nu Există nici o baterie în controler, și aceasta trebuie să fie conectat la un adaptor de alimentare, de alimentare mobile și alte accesorii prin intermediul unui cablu de date USB pentru alimentare. ✉ Dacă NU Înțeleg Cum Să-L Folosească Sau Nu Sunt Mulțumiți Cu Produsul, vă Rugăm să Ne Trimiteți Un e-Mail Și Vom Lua Înapoi La Tine în Termen de 24 de Ore.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie