• Fresco
Spice Rack Organizator, 2 Tier Spice Rack-Blat de Bucatarie Organizator, Bucătărie Raft Organizator, Condimente Raft de Depozitare cu 3 Laterale Suplimentare Cârlige și Tacâmuri betisoarele de stocare(Oțel Inoxidabil, Negru)

Spice Rack Organizator, 2 Tier Spice Rack-Blat de Bucatarie Organizator, Bucătărie Raft Organizator, Condimente Raft de Depozitare

RON 39.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【All-in-one Spice Rack】- 2-strat spice rack este foarte potrivit pentru tine de a organiza tot felul de condimente, mirodenii, uleiuri esențiale, sosuri, supa de vase și alte lucruri împreună.Mai mult decât atât, un complet de condimente combinate cu un cuțit de haine, o tacamuri de depozitare coș și un raft de depozitare pentru placi de taiere poate satisface pe deplin nevoile dumneavoastra pentru o bucătărie ordonată. 【Materiale de înaltă calitate este foarte potrivit pentru a depozita condimente, ulei comestibil, condimente, cereale în bucătărie , Conserve de alimente este, de asemenea, foarte potrivit pentru utilizare în baie, cum ar fi lotiune, cosmetice, lac de unghii, șampon, etc. Este, de asemenea, utilizate pe scară largă în birouri și camere de zi. 【Stabile și Unice de Design】- 4 din material plastic anti-alunecare tampoane pot sprijini pe deplin acest storage manager, făcându-l mult mai stabil.Mai mult decât atât, acest design vă permite să reparați în orice locație.Căptușit de stocare spice rack iese uniform și stabil, robust și nu va lua mult spațiu. 【Marimea perfecta】- asamblate dimensiunea este de 15 cm lungime X 8 cm latime X 16 cm înălțime, care poate satisface pe deplin nevoile dumneavoastra de organizare, care vă ajută să accesați cu ușurință de bucătărie obișnuită nevoie de lucruri cum ar fi borcane, sticle, ierburi, condimente etc. 【Ușor de instalat și Ușor pentru a Curăța】- Acest condiment rack poate fi ușor de instalat, fara unelte.Dacă puteți construi blocuri, puteți instala cu ușurință spice rack.Nostru plăci de oțel inoxidabil rezistent la apa si anti-rugina, orice tip de lichid poate fi șters și curățat cu ușurință, protejarea raft la apă și praf!.Ești, de asemenea, îngrijorătoare despre dezordine de mai multe și mai multe lucruri în casa ta?Vrei să păstrați blaturi de bucatarie curat?Aici, dublu-strat de fier condimente rack poate satisface cerințele dumneavoastră.Se poate curăța mizeria pe blat pentru tine.Va face de bucătărie curat și mai bine!Blat Spice Rack Funcția de 2-strat spice rack-1. Raft include un bețigaș de odihnă, un cuțit de odihnă, și un tocător de odihnă.Puteți pune betisoarele, cuțite, furculițe, si tocatoare în raft și se usucă ușor. 2. Spațiul dintre raft de sus și cel de-al doilea strat este suficient de mare pentru a plasa diferite borcane de diferite înălțimi. 3. Colțul de baie cadrul este realizat din oțel inoxidabil, care este durabil și anti-rugină.Contra organizator și condimente rack poate fi folosit in bucatarie, living, balcon, baie.Material : Oțel Inoxidabil Culoare : Negru trebuie să fie un bun ajutor pentru casa ta depozitare-multi-funcția contor de depozitare rack, rack condiment.Mai practic și de a salva spațiu.Noi credem că veți fi mulțumit cu produsele noastre.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie