• Fresco
Agățat de perete Sac de Depozitare cu Sticky Cârlig,Dulap Agățat de Stocare pentru Buzunar,Baie Dormitor Organizator Geantă,Lenjerie de pat de Bumbac Organizator Cutie Containere pentru Dormitor(Gri)

Agățat de perete Sac de Depozitare cu Sticky Cârlig,Dulap Agățat de Stocare pentru Buzunar,Baie Dormitor Organizator Geantă,Lenjerie

RON 19.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【De MATERIAL】 : Teatalk e agățat sac de depozitare este realizat din bumbac premium lenjerie de material, e Sigur, Durabil, de Lungă durată.Simplu si moda,lasă-ți acasă plină de frumusețe naturală,de asemenea, poate fi pliat atunci când, în nici un folos. 【Set de valori】 : Veți obține o agățat impermeabil pungi de depozitare cu lipirea cârlige, dimensiunea este 8.6 * 4.7 * 14.9 inci (22 * 12 * 38 cm). 【Cadru metalic Suport】 : Permite bumbac și lenjerie sac de depozitare să suporte o greutate mai mare, utilizarea mai ferm, și nu este ușor să se deformeze. 【Actualizat Design】 : perete dulap agățat organizatorii sunt realizate din bumbac ușor și tesatura lenjerie, lavabil, respirabil si rezistent la apa.Capacitatea portantă a cârlig atașat cu pachet este mai mică decât 6.6 Lb, vă rugăm să consultați imaginea de utilizare metoda de cârlig. 【Multifuncțional】 : de uz Casnic pungi de depozitare vă oferă un ideal cutie de depozitare pentru cărți, reviste, documente, ziare, jucarii, produse cosmetice, legume, fructe, snacks-uri, etc.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie