• Fresco
zhenxinshiyi Vid Sac de Depozitare 6 economie de Spațiu Saci Mari, Saci de Vid, Reutilizabile, Potrivit pentru Pături, Îmbrăcăminte, lenjerie de Pat (de Culoare : Alb, Dimensiune : 80x100cm)

zhenxinshiyi Vid Sac de Depozitare 6 economie de Spațiu Saci Mari, Saci de Vid, Reutilizabile, Potrivit pentru Pături, Îmbrăcăminte,

RON 22.00
Bunuri
Es accesible al encargo

★Serviciu de principiu : Noi oferim 100% servicii de înaltă calitate.După plasarea comenzii, va vom trimite pachetul a doua zi.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți este prioritatea noastră. ★Familie esențiale : Aceasta este cea mai bună soluție pentru stocarea vechi sau obiecte voluminoase (cum ar fi cuverturi, pături, pilote, cearceafuri, etc.)!Poate ajuta să vă protejați bunurile de umiditate. ★Utilizarea pe termen lung : aspiratorul sac de compresie este realizat din cel mai gros material și are măiestrie rafinat pentru a face mai rezistent la uzură și durabil. ★Proiectare intime : echipat cu o pompă electrică, ceea ce înseamnă că puteți elimina cu ușurință toate excesul de aer.Aspiratorul geanta are o deosebită fermoar dublu sigiliu, care poate epuiza toate aer și păstrați-l pentru o perioadă de timp. ★Aceste vid cu economie de spațiu saci, puteți salva o mulțime de spațiu în dulapuri, dulapuri, garaje, subsoluri, mansarde și valize. ★Detalii produs : 1. Economisiți spațiu : În viața de familie, acesta vă poate ajuta să economisiți 80% din spațiul de stocare, acces gratuit la mâinile tale și de a te face fericit.2. Mare vid sac de depozitare : Ideal pentru a depozita cuverturi de pat, cearșafuri, perne, prosoape si haine.Se poate proteja elementele de umiditate și este spațiul de stocare helper.3. Ușor pentru a stoca : Ne sunt echipate cu un profesionist pompa electrica pentru tine.Acest lucru poate ajuta să stoca cu ușurință articole și de a îmbunătăți viața ta.★Specifications Name : vacuum bag, comprimat bag White color Material : PEQuantity : 6 Accessories : pompa electrica (tensiune 220v-240v) Dimensiuni : 80x100cm Tip : cu Excepția saci de vid si accesorii, toate celelalte elemente sunt elemente de recuzită.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Precauție : produsul Nostru este manual măsurat, nu poate fi o eroare de 1-2 cm, ceea ce este normal.Din cauza diferenței între lumină și de afișare, toate imaginile de produs sunt luate în natură, și nu pot fi niște aberații cromatice.Acest lucru este normal.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Timpul de livrare este de aproximativ 20 de zile lucrătoare.Dacă nu primiți produsul în termen de 30 de zile, puteți să ne lăsați un mesaj și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie