• Fresco
qiqi Stocare-Depozitare Saci 6 economie de Spațiu Saci Mari, Saci de Vid, Reutilizabile, Potrivit pentru Pături, Îmbrăcăminte, lenjerie de Pat (de Culoare : Alb, Dimensiune : 80x100cm)

qiqi Stocare-Depozitare Saci 6 economie de Spațiu Saci Mari, Saci de Vid, Reutilizabile, Potrivit pentru Pături, Îmbrăcăminte, lenjerie

RON 135.58
Bunuri
Es accesible al encargo

★În scopul de a face procesul de cumpărături mai plăcută, veți primi produsele tale preferate în termen de 20 de zile. ★Familie esențiale : Aceasta este cea mai bună soluție pentru stocarea vechi sau obiecte voluminoase (cum ar fi cuverturi, pături, pilote, cearceafuri, etc.)!Poate ajuta să vă protejați bunurile de umiditate. ★Utilizarea pe termen lung : aspiratorul sac de compresie este realizat din cel mai gros material și are măiestrie rafinat pentru a face mai rezistent la uzură și durabil. ★Proiectare intime : echipat cu o pompă electrică, ceea ce înseamnă că puteți elimina cu ușurință toate excesul de aer.Aspiratorul geanta are o deosebită fermoar dublu sigiliu, care poate epuiza toate aer și păstrați-l pentru o perioadă de timp. ★Sac de compresie este un asistent bun pentru a vă ajuta să vă organizați casa.Acesta va crește spațiu de stocare și păstra casa ta curat. ★Detalii produs : 1. Economisiți spațiu : În viața de familie, acesta vă poate ajuta să economisiți 80% din spațiul de stocare, acces gratuit la mâinile tale și de a te face fericit.2. Mare vid sac de depozitare : Ideal pentru a depozita cuverturi de pat, cearșafuri, perne, prosoape si haine.Se poate proteja elementele de umiditate și este spațiul de stocare helper.3. Ușor pentru a stoca : Ne sunt echipate cu un profesionist pompa electrica pentru tine.Acest lucru poate ajuta să stoca cu ușurință articole și de a îmbunătăți viața ta.★Specifications Name : vacuum bag, comprimat bag White color Material : PEQuantity : 6 Accessories : pompa electrica (tensiune 220v-240v) Dimensiuni : 80x100cm Tip : cu Excepția saci de vid si accesorii, toate celelalte elemente sunt elemente de recuzită.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Precauție : produsul este măsurată manual, dacă există o diferență de 1-3mm, te rog iartă-mă!Imaginile de produs din magazinul nostru sunt fotografii reale.Cu toate acestea, este inevitabil ca diferite monitoare poate provoca diferențe subtile de culoare.Vom livra produsele la tine, la cea mai mare viteză, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra și de a aștepta cu răbdare!Dacă aveți orice întrebări cu privire la primirea de bunuri, puteți să ne contactați în orice moment, suntem foarte fericiți să fie în măsură să vă servească, și de a garanta pentru a vă oferi un serviciu de satisfăcătoare experiență!.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie