• Fresco
Depozitare-Saci de Depozitare Vacuum 6 economie de Spațiu Saci Mari, Saci de Vid, Reutilizabile, Potrivit pentru Pături, Îmbrăcăminte, lenjerie de Pat (de Culoare : Alb, Dimensiune : 80x100cm)

Depozitare-Saci de Depozitare Vacuum 6 economie de Spațiu Saci Mari, Saci de Vid, Reutilizabile, Potrivit pentru Pături, Îmbrăcăminte,

RON 135.58
Bunuri
Es accesible al encargo

★Vă mulțumim pentru achiziționarea produselor noastre.Va garantam ca pachetul va fi livrat a doua zi dupa plasarea comenzii.vă rugăm să așteptați cu răbdare.Dacă aveți orice întrebări, ne puteți contacta prin e-mail și răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. ★Familie esențiale : Aceasta este cea mai bună soluție pentru stocarea vechi sau obiecte voluminoase (cum ar fi cuverturi, pături, pilote, cearceafuri, etc.)!Poate ajuta să vă protejați bunurile de umiditate. ★Utilizarea pe termen lung : aspiratorul sac de compresie este realizat din cel mai gros material și are măiestrie rafinat pentru a face mai rezistent la uzură și durabil. ★Proiectare intime : echipat cu o pompă electrică, ceea ce înseamnă că puteți elimina cu ușurință toate excesul de aer.Aspiratorul geanta are o deosebită fermoar dublu sigiliu, care poate epuiza toate aer și păstrați-l pentru o perioadă de timp. ★Dușmani de hainele de umiditate, mirosuri și alergeni.Folosind saci pot proteja hainele de pe ei și păstrați-le curate atunci când sunt depozitate.Atunci când călătoresc și doresc cel mai spațioase spațiu, astfel încât nu aveți nevoie pentru a transporta multe bagaje, aceste pungi de depozitare sunt perfecte!. ★Detalii produs : 1. Economisiți spațiu : În viața de familie, acesta vă poate ajuta să economisiți 80% din spațiul de stocare, acces gratuit la mâinile tale și de a te face fericit.2. Mare vid sac de depozitare : Ideal pentru a depozita cuverturi de pat, cearșafuri, perne, prosoape si haine.Se poate proteja elementele de umiditate și este spațiul de stocare helper.3. Ușor pentru a stoca : Ne sunt echipate cu un profesionist pompa electrica pentru tine.Acest lucru poate ajuta să stoca cu ușurință articole și de a îmbunătăți viața ta.★Specifications Name : vacuum bag, comprimat bag White color Material : PEQuantity : 6 Accessories : pompa electrica (tensiune 220v-240v) Dimensiuni : 80x100cm Tip : cu Excepția saci de vid si accesorii, toate celelalte elemente sunt elemente de recuzită.Vă mulțumesc pentru înțelegere.★Prevenire : timpul De livrare este de aproximativ 15 zile lucrătoare.Dacă încă nu ați primit produsul în termen de 30 de zile, puteți să ne lăsați un mesaj și vă vom răspunde în termen de 24 de ore★culoarea produsului poate varia de la display pentru a afișa.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie