• Fresco
10+1BUC Sticlă Borcane de Condimente cu Agitator se Toarnă Capac, Condimente Vibratoare Sticle de Sticlă Spice Vibratoare Sare & Piper Shaker Recipient cu Set Cadou de Polizor se Potrivește în Casa,Bucatarie,Gratar (10)

10+1BUC Sticlă Borcane de Condimente cu Agitator se Toarnă Capac, Condimente Vibratoare Sticle de Sticlă Spice Vibratoare Sare & Piper

RON 59.98
Bunuri
Es accesible al encargo

❤COMBINAȚIA PERFECTĂ SET - 10 BUC Condiment Sticle + 1 BUC Condimente Grinder, Fiecare element - greutate netă : 5oz, jos Φ2.5", top Φ1.8", înălțime : 3.4", capacitate : 150 ML. (*CONDIMENTE NU SUNT INCLUSE). ❤MULTI-SCOP RECIPIENT SET - UN set de 10+1 condimente cutii vine să fie cea mai eficientă alegere., Se poate organiza o varietate de ingrediente și condimente, cum ar fi sare, zahăr, ulei de susan, condimente, pudra de curry, cadă cu ardei iute pulbere etc. Și acest cadou piper moara cu adjustbale agitator poate fi, de asemenea, folosit pentru a se pisa o gamă completă de alte condimente.Aceasta elimină necesitatea de a investi într-o separat de piper rasnita. ❤DUBLU CAPACE - Condiment recipient vine cu dublu flip capace, se agită sau se toarnă cu usurinta.Cel cu gaura de design este destinat pentru solide pulverulente condimente și alta este pentru vrac și masa de turnare. ❤CALITATE PREMIUM GLASS - spice borcan este fabricat din eco-friendly și îngroșat de sticlă, care dispune de o mare durabilitate și rezistență la căldură.Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la rupere prin accident și fisuri cauzate de temperaturi ridicate. ❤PENTRU DIFERITE OCAZII - Thees sarea și piperul sunt perfecte pentru a servi ca masa-ware set pentru casa bucatarii, restaurante, cafenele, cantine sau alte servicii de alimentație locuri.Puteți, de asemenea, adu-le cu tine să se bucure de alimente cu mai mult gust pentru în aer liber, de călătorie, picnicuri, camping și facilități de grătar.Perfect pentru stocarea condimente uscate, ierburi și prafuri.MULTIFUNCȚIONAL ".Utilizați noastre pătrat borcane de sticlă pentru organizarea sertare, condimente, stocarea condimente, sare, piper, ierburi, proiecte DIY, și mai mult!Aceste mini borcane au o varietate de utilizări, cum ar fi favoruri de partid, ambarcațiuni sau rechizite de birou, decorative proiecte sau bunătăți de casă.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie