• Fresco
ACTREY 6-Panou Exterior/Interior, Divizor de Cameră, Ecran Mobil Cameră Ecran Separator de Perete Protector de Confidențialitate Mobilier de Interior Dormitor (Gri)

ACTREY 6-Panou Exterior/Interior, Divizor de Cameră, Ecran Mobil Cameră Ecran Separator de Perete Protector de Confidențialitate Mobilier

RON 219.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【ROBUST ȘI DURABIL CONSTRUCȚIE】 Realizate din fier solid, cadrul este robust și puternic, cu impact mare.Și acoperit cu plastic suprafața este rezistentă la zgârieturi și rezistente la uzură, durată lungă perioadă de timp de serviciu. 【MULTIFUNCȚIONAL UTILIZAȚI】divizor de cameră poate oferi nu numai un spațiu de confidențialitate în birou, dar poate plasa în fața ferestrei pentru a bloca lumina soarelui.Portabil de design face mai ușor pentru a se potrivi oriunde, în funcție de nevoile dumneavoastră și îi place.Cu simplu, dar elegant, outlook, acesta va fi un decor minunat pentru spatiul tau. 【COMPAS DIMENSIUNI】 Inchis culoare cadru și material, oferind un elegant si clasic. 【USOR DE ASAMBLAT SI depozitat】 Toate componentele hardware necesare și de instrucțiuni detaliate include în pachet și simplu de asamblat.Este ușor pentru a stoca, fără a lua mult spațiu.Între timp, este flexibil și puteți modifica sau mutați-l în mod liber. 【PRIETENOS DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII】 Noi, de asemenea, acordă o mare importanță pentru servicii post-vânzare.Dacă orice daune sau defecte problemă, vă rugăm să directe scrie-ne, va vom oferi cele mai bune soluții. - Culoare : Gri Inchis. - Greutate : 30.2 kg. - Tip Produs : Pliere. - Material : Cadru din Oțel W x 70.8 H. Aceasta tesatura de polietilenă ecran perfect poate satisface cerințele dumneavoastră.Realizate din țesătură de poliester premium și cadru de oțel, camera noastră separator este superb artizanale pentru durată lungă de viață.Panourile sunt conectate cu catarame durabile astfel încât să puteți ajusta direcția de acest ecran ca nevoia ta în orice moment.Și design pliabil vă ajută să reglați cu ușurință poziția în funcție de preferințele dumneavoastră.Ca un ideal de partiție soluție, este foarte potrivit pentru camera de zi, dormitor, restaurant sau la birou.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie