• Fresco
BOYUHII Selfie Stick XT-09 Multi-Funcția de Live Broadcast Mobil Bluetooth Auto-Timer Polul Trepied (Negru) ATCYE (Culoare : Negru)

BOYUHII Selfie Stick XT-09 Multi-Funcția de Live Broadcast Mobil Bluetooth Auto-Timer Polul Trepied (Negru) ATCYE (Culoare : Negru)

RON 55.02
Bunuri
Es accesible al encargo

【All-in-one Compact Design】 : 3 în 1 selfie stick cu trepied, extensibil selfie stick, pentru a se potrivi într-un buzunar sau de mână. 【Unghi reglabil și Rotativ Suport de Telefon】 : 360°Rotativ cu Suport pentru Telefon și 180° Rotația Capului permite ai putea lua fotografii verticale și orizontale prin simpla rotire unghi, sau de a lua o imagine de o viziune mai larga.Compoziția este mult mai diversă. 【Ample scenarii de aplicare】 : Pentru călătorie, familie și prieteni reuniuni, excursii, precum și drumeții, snowboarding, schi, surf si caiac/scuba diving, snorkeling.Indiferent activități de interior sau exterior. 【Modernizate All-in-one Design】 : Selfie Stick și Trepied în 1. Fabricat din aliaj de Aluminiu de construcție sprijinirea Standuri, rezistenta la coroziune, nu va rugini.Mai fasion,mai convenabil , Mai mult pentru inegalabil durabilitate. 【Ușor 】pliabil selfie stick-ul a fost conceput pentru a elimina această pentru a face un obișnuit Selfie Stick mai ușoare, dar mai funcțional.Puteți lua oriunde făcându-l perfect pentru călătorie, activități sportive, camping, petreceri de familie și mult mai mult. 【Ușor 】pliabil selfie stick-ul a fost conceput pentru a elimina această pentru a face un obișnuit Selfie Stick mai ușoare, dar mai funcțional.Puteți lua oriunde făcându-l perfect pentru călătorie, activități sportive, camping, petreceri de familie și mult mai mult.1. Produs Lungime : 19 cm după acceptare, 68 cm în length2. Material : ABS + inox steel3. De înaltă definiție oglinda retrovizoare, poate fi folosit ca oglinda de machiaj, self-timer clearer4. One-click auto-timer, fotografiere orizontală și pe verticală, blocare masina ferm, și deschiderea aleatoare modul de fotografiere.5. Design creativ de auto-blocare platforma de telefon mobil, de sprijin de rotație 360 de grade vedere, mai diversificate composition6. Portabil și ușor de carry7. Produs Compatibilitate : Compatibil cu 98% din telefoanele mobile și software-ul foto, sistem i OS, Android 5.0 sau mai mult, sistemul poate fi conectat la Bluetooth.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie