• Fresco
iayokocc 3.5 mm Audio Switcher, Suport 1 din 2 sau 2 in 1 cu Cablu Audio 3.5 mm, Unul-Cheie Buton de Mute, Potrivit pentru PC-uri, Telefoane, Laptop-uri(Negru)

iayokocc 3.5 mm Audio Switcher, Suport 1 din 2 sau 2 in 1 cu Cablu Audio 3.5 mm, Unul-Cheie Buton de Mute, Potrivit pentru PC-uri,

RON 42.78
Bunuri
Es accesible al encargo

1. Bi-Directional Audio de 3,5 mm Întrerupător : Plug and Play, 2(1)-ÎN-1(2)-IEȘIRE audio de 3,5 mm selector conceput pentru clienții care au mai multe surse audio și ieșiri. (notă : nu este un splitter, o singură intrare poate fi jucat la un moment dat.). 2. Ușor de Operat : 2 la 1 : Conecta două surse audio (cum ar fi cd player/ calculator) pentru a 1/2 porturi și o ieșire audio (cum ar fi difuzoare) pentru a în/din port. 1 la 2 : conectați o sursă audio în/din port și două ieșiri audio la 1/2 port. 3. Butoane : Utilizatorul poate comuta sursa de intrare prin apăsarea butonului de pe comutator pentru a evita conectarea și deconectarea frecvente.au, de asemenea, de control al volumului și butonul de mut, care convenabil de a folosi. 4. Distanta de Transmisie : Utilizați cablu audio standard, de intrare și de ieșire distanța de transmisie de până la 8 metri. 5. Compatibilitate : interfață de Intrare este compatibil cu pc, telefoane, laptop-uri, blue-ray playere și mai mult.ieșire : difuzor, căști, soundbar și mai multe dispozitive. (numai pentru trei segmente căști, nu pentru patru segmente căști).Descriere : 1. Bi-Directional Audio de 3,5 mm Întrerupător : Plug and Play, 2(1)-ÎN-1(2)-IEȘIRE audio de 3,5 mm selector conceput pentru clienții care au mai multe surse audio și ieșiri. (notă : nu este un splitter, o singură intrare poate fi jucat la un moment dat.)2. Ușor de Operat : 2 la 1 : Conecta două surse audio (cum ar fi cd player/ calculator) pentru a 1/2 porturi și o ieșire audio (cum ar fi difuzoare) pentru a în/din port. 1 la 2 : conectați o sursă audio în/din port și două ieșiri audio la 1/2 port.3. Butoane : Utilizatorul poate comuta sursa de intrare prin apăsarea butonului de pe comutator pentru a evita conectarea și deconectarea frecvente.de asemenea, au control de volum si buton de mute, convenabil de a folosi.4. Distanta de Transmisie : Utilizați cablu audio standard, de intrare și de ieșire distanța de transmisie de până la 8 metri.5. Compatibilitate : interfață de Intrare este compatibil cu pc, telefon, laptop, blu-ray playere și mai mult.ieșire : difuzor, căști, sunetul bar și mai multe dispozitive. (numai pentru trei segmente căști, nu pentru patru segmente căști).Caietul de sarcini : Material : metal Color : black Size(aprox) : 78*55*20mm/3.04*2.17*0.79 inch(L*W*H) Ambalaj : 1 buc * Audio switcher1 pc * 1m/3.4 ft audio cable1 pc * limba engleză manual Note : 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Proprietățile

Material:
metal
Color:
black
Size(approx):
78*55*20mm/3.04*2.17*0.79inch(L*W*H)
Package:
1 pc * Audio switcher :
1 pc * 1m/3.4ft audio cable :
1 pc * English manual :
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement. :

Cele mai bune oferte din categorie