• Fresco
01 Jump Starter Auto, Auto Alimentare Mutifuctional Stabil pentru a Oferi Energie de Urgență pentru Motocicleta Camion pentru Automobile pentru A Verifica Starea Bateriei(NE-Standard de 110-220V, Transl)

01 Jump Starter Auto, Auto Alimentare Mutifuctional Stabil pentru a Oferi Energie de Urgență pentru Motocicleta Camion pentru Automobile

RON 565.58
Bunuri
Es accesible al encargo

Manometrul este simplu și clar pentru a citi, care este folosit pentru a verifica starea bateriei.De asemenea echipat cu un luminos LED lumina de lucru pentru confortul dumneavoastră.Nu oferă doar energie de urgență pentru masina ta, dar, de asemenea, rapid umfla anvelope auto sau mingea de produse, precum și de viață a bateriei pentru telefonul mobil, și alte produse digitale.Echipat cu un 200 W, invertor de putere și echipat cu o pornire de urgență cablu indicator de polaritate pentru a asigura siguranta; Potrivit pentru motociclete, vehicule off‑road, automobile, vehicule electrice, camioane, etc. Puternic de urgență începe funcție, cu grele cabluri si cleme, și echipat cu un 260 PSI cu debit mare compresor de aer, care poate fi utilizat pentru a umfla anvelope și accesorii.Sursa de alimentare de urgență a curent stabil și de durată lungă de viață, care este un multifunctional de alimentare de urgență cu funcții puternice.Caracteristică : 1. Puternic de urgență începe funcție, cu grele cabluri si cleme, și echipat cu un 260 PSI cu debit mare compresor de aer, care poate fi utilizat pentru a umfla anvelope și accesorii.2. Manometrul este simplu și clar pentru a citi, care este folosit pentru a verifica starea bateriei.De asemenea echipat cu un luminos LED lumina de lucru pentru confortul dumneavoastră.3. Sursa de alimentare de urgență a curent stabil și de durată lungă de viață, care este un multifunctional de alimentare de urgență cu funcții puternice.4. Nu oferă doar energie de urgență pentru masina ta, dar, de asemenea, rapid umfla anvelope auto sau mingea de produse, precum și de viață a bateriei pentru telefonul mobil, și alte produse digitale.5. Echipat cu un 200 W, invertor de putere și echipat cu o pornire de urgență cablu indicator de polaritate pentru a asigura siguranta; Potrivit pentru motociclete, vehicule off‑road, automobile, vehicule electrice, camioane, etc. Cum să Utilizați : Când mașina este în "parcare" de stat, asigurați-vă că produsul switch-uri sunt dezactivate, conectați roșu (+) clemă de cablu la cel pozitiv (+) electromagnetice terminal al vehiculului ferm, și conectați cablul negru (‑) clemă de cablu pentru staționare piese de pe vehicul.Caietul de sarcini : Tip de Element : Masina Salt Starter Material : Metal+ABSBattery : AGM Sigilate 12 V, 8 Ah (Built-in Baterie Livrate) Pornind de la Valoarea de Vârf : 300 AStarting Cablu : 8 fire de Cupru (AWG)Începând Lungime Cablu : Aprox. 45cm / 17.7 in Air Pompa : 260 PSI Presiunea Barometrică Indicator Inverter Continuou.

Proprietățile

Item Type:
Car Jump Starter
Material:
Metal+ABS
Battery:
AGM Sealed 12V, 8Ah (Built-in Battery Shipped)
Starting Peak Value:
300A
Starting Cable:
No.8 Copper Wire (AWG)
Starting Cable Length:
Approx. 45cm / 17.7in
Air Pump:
260 PSI Barometric Pressure Indicator
Inverter Continuou :

Cele mai bune oferte din categorie