• Fresco
Aparat de vibromasaj de Sodiu Blaster Pistol Kit cu Carbură de Bor Duza de Aer Pistol de Sablare pentru Îndepărtarea Prafului Portabil Inox Sand Blaster Pistol Set (6mm)

Aparat de vibromasaj de Sodiu Blaster Pistol Kit cu Carbură de Bor Duza de Aer Pistol de Sablare pentru Îndepărtarea Prafului Portabil

RON 53.76
Bunuri
Es accesible al encargo

????️【TIP B din ALIAJ de AL MOR-TURNARE SABLAT PISTOL】 : Nostru filetate de tip B sablat pistol este fabricat din aliaj al, prin turnare, care este de înaltă calitate, stare de funcționare, sablare netedă și rezistență la uzură, și, de asemenea, echipat cu 1 durabil 6mm cu carbură de bor duza, face munca ta mult mai convenabil și eficient. ????️【SUPORTĂ O VARIETATE DE ABRAZIVE MEDIAS】 : Nostru sablat pistol este potrivit pentru diverse abrazive și sablare medias, cum ar fi nisip, silice, ceramica, oxid de aluminiu și mai mult.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a utiliza adecvat abrazive pentru proiectul dumneavoastră. ????️【GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII】 : Acest pistol de sablare este proiectat pentru eficienta sablare, de înaltă presiune lichid de curatare de piese si suprafete.Acesta este mare pentru diverse lucrări, inclusiv sablare sticla , indepartarea ruginii, vopselei și scară pe automobile și alte suprafețe. ????️【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】 : Aceasta nisip de sablare, pistol de nisip tubul este conectat prin nisip duză și blocat de prindere a furtunului, în același timp, fara bule de aer va fi generat. ????️【】 ATENȚIE : este mai bine să utilizați un compresor de aer de mai mult de 1 metru cub, 7.5 kw, și de a folosi abrazive 60-150 ochiurilor de plasă, în caz contrar aceasta va afecta sablare efect.În procesul de utilizare nisip blaster pistol, trebuie să acorde o atenție la siguranța dumneavoastră și să opereze cu atenție la fel de bine.În același timp, nu scopul de sablare, pistol de la persoane sau animale, pentru motive de siguranță. ·Material : aliaj de Aluminiu. ·Culoare : argintiu. ·Dimensiune : 4.44"x2.3"x6.3". ·Greutate : 0.88 kg. ·Carbură de bor diametru duza : de 6mm. 正文文本:1 B-tip sand blaster pistol + 1 buc 6mm cu carbură de bor duza.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie