• Fresco
30 inch x 72 inch Chrome 5 Raft Kit cu 96 inch Post. Raft De Depozitare. Garaj Rafturi De Depozitare. Unități de rafturi și de Depozitare. De Depozitare A Alimentelor La Raft. Raft De Depozitare. Brutarii Rafturi

30 inch x 72 inch Chrome 5 Raft Kit cu 96 inch Post. Raft De Depozitare. Garaj Rafturi De Depozitare. Unități de rafturi și de Depozitare.

RON 1678.94
Bunuri
Es accesible al encargo

Raft de depozitare.Etajeră.Garaj rafturi de depozitare.Unități de rafturi și de depozitare.De depozitare a alimentelor la raft.Raft de depozitare.Rafturi de bucatarie.Brutarii rafturi.Rafturi Kit.Acest rafturi de depozitare kit poate fi folosit într-o varietate de locații, cum ar fi baie bucatarie garaj.Instrumente, cărți, haine, genți și alte lucruri pot fi plasate pe această etajeră.Aceste rafturi kituri pot fi utilizate pentru a stoca și scoate în evidență lucrurile economisind timp pentru a căuta obiecte și spațiu.Acest raft kit poate lua o mulțime de greutate.Rafturi dispozitiv utilizează materiale rigide, și este extrem de robust pentru a rezista la acumularea de murdărie și coroziune.Asambla Rapid și Ușor de Te - Usor de instalat, cu un minim de hardware.Economisiți timp, spațiu și bani cu aceste rafturi practice kituri.Acest produs îndeplinește standardele impuse de NSF International, care se concentrează pe siguranța publică, sănătatea și mediul.Acest FSN chrome epoxidice raft este perfect pentru Casa, Garaj, Comerciale, spitale, centre de Îngrijire și de Îngrijire, Case, Adăposturi pentru Copii., care vă permite să creați o depozitare convenabilă soluție pentru restaurant, hotel, bar, depozit sau garaj.Pentru maximum de versatilitate, chrome acoperire epoxidică permite utilizarea în fie uscat sau umed medii, de a face o unitate multifuncțională de investiții care este sigur de a accaccommodate ta nevoilor în continuă schimbare.Design de înaltă Calitate și de Construcție Această unitate de design de înaltă calitate este de grad comercial și oferă performanță fiabilă fiecare de afaceri se așteaptă ca și nevoile.Acest kit are un atractiv sârmă de construcții, care funcționează bine în fața-de-casa de merchandising, precum și afișa în spații de tip boutique, de piață, sau alte afaceri de desfășurare.Acesta permite, de asemenea, pentru buna circulație a aerului în jurul stocate consumabile, produse sau ingrediente.Rafturi reglabile pentru Versatilitate Final găzdui o impresionantă 600 lb.de distribuite uniform greutatea.De asemenea, un picior este prevăzută pentru fiecare post și trebuie să fie utilizate pentru instalarea corectă.Etajera necesită asamblare.Dimensiuni De Gabarit : Lungime : 72 Inch!Lățime : 30 Inch!Înălțime : 96 Inch!.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie