• Fresco
Wagner & Stern Purificator de aer WA777 Ozon Gratuit, HEPA 13 Grad Medical Filtru pentru Camere Mari.Indeparteaza Particulele de aer, praf, Mirosuri, Fum, COV, Polen, Par de animale, etc. (Negru)

Wagner & Stern Purificator de aer WA777 Ozon Gratuit, HEPA 13 Grad Medical Filtru pentru Camere Mari.Indeparteaza Particulele de aer,

RON 319.90
Bunuri
Es accesible al encargo

Dacă nu-l putem repara, vă vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs sau înlocuiți-l. . ✔️ ELIMINĂ 99. 97% DIN PARTICULELE : Acest sistem de filtrare a aerului conține un pre-filtru, HEPA 13 filtru de carbon activ și rece catalizator filtre care lucrează împreună pentru a elimina 99. 97% din particule mici ca 0.1 microni, cum ar fi praf, mirosuri, fum, COV, polen, par de animale, mirosurile și lista poate continua!. ✔️ EFICIENTE ÎN CAMERE de PÂNĂ LA 500-MP-FT DIMENSIUNE : Dovedit a reîmprospăta aerul în doar 10 minute, acest purificator de aer poate aer curat în camere de până la 500 mp în dimensiune. 2 telecomenzi wireless inclus pentru controlul convenabil. ✔️ AER MONITOR de CALITATE : Wagner Purificator de Aer poate citi de calitate a aerului și a temperaturii în jurul camerei, folosind un am-Simț sistem de detectare și afișează pe ecran în timp real.OZON GRATUIT. ✔️HEPA 13 MEDICALE CLASA de FILTRARE : HEPA 13 filtru trece sus 0.03% de 0,1 microni particule per litru de aer.Cu smart response technology, sistem de curățare a aerului funcționează în conformitate cu calitatea din camera de aer.CARB Certificate. ✔️3 ANI de GARANȚIE : NE-a bazat rapid-suport receptiv. 3-ani garanție inclus cu această WAGNER purificator de aer.Vă recomandăm înlocuirea filtrului de aer la fiecare 6 până la 8 luni.Numai original inlocuire filtru poate garanta performanta.Pentru a comanda de filtru de schimb, vă rugăm să căutare pentru (B083 DBC3 KV).Vă rugăm să scoateți din plastic de aer, sac de filtrare înainte de a începe purificator de aer.Nostru sistem de Purificare a Aerului a fost dovedit pentru a colecta și de a filtra : particule, praf, fum, COV, polen, par de animale, mirosurile nedorite și lista poate continua!LINIȘTE de CURĂȚARE, spre Deosebire de concurenți, acest sistem de filtrare a aerului este o zona linistita, de înaltă performanță produs cu niveluri scăzute de zgomot la doar 21-50d B.Folosind o liniște motor de cupru, în tăcere purifica aerul pentru respirație sănătoasă, precum și un modul de somn pe timp de noapte, care asigură pe timp de noapte de performanță privind un timer de 8 ore.Vei uita complet sistem de filtrare a aerului este chiar acolo! 4-ETAPĂ de PURIFICARE a AERULUI Cu un filtru HEPA și a 4-a etapă de purificare a sistemului curăță aerul în doar 10 minute.Built-in de închidere automată întrerupător de siguranță.Pentru a activa 3 ANI, vă rugăm să vă înregistrați produsul la site-ul nostru.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie