• Fresco
Silicon Fierbinte Mâner de Titularii Izolat Termic Acoperă Mâner Cauciuc Siliconic Potholders Fierbinte Izolare Oală se Ocupe de Mănuși pentru Fontă Tigaie Grill, Tigaie Wok Vase Vase de Accesorii (Multi)

Silicon Fierbinte Mâner de Titularii Izolat Termic Acoperă Mâner Cauciuc Siliconic Potholders Fierbinte Izolare Oală se Ocupe de Mănuși

RON 10.98
Bunuri
Es accesible al encargo

◆ALIMENTARE MATERIAL de CALITATE◆ Superb alimente grad silicon material de cauciuc.Printre multe cauciuc sintetic,cauciuc siliconic este una dintre cele mai bune,este fara gust si non-toxic,rezistent la temperaturi ridicate și de a rezista la rece. ◆CARACTERISTICI DEOSEBITE◆ silicon fierbinte mâner titularul mănuși nu sunt numai durabile și sănătoase, dar, de asemenea, ductil și suficient de flexibil pentru a se potrivi pentru diferite tigăi și vase mânere.Tu nu va primi ars de pe acum. ◆NON-ALUNECARE, DESIGN INTERIOR◆ interior de silicon fierbinte mâner deținătorii unic proeminente stripe design,astfel încât acestea nu va desface cu ușurință sau glisați în afară și de a realiza un sistem eficient de anti-derapare efect în timp ce folosind-o. ◆Mai MULTE APLICABILITATEA◆ fierbinte izolație de cauciuc siliconic se ocupe de titularii de oală mănuși sunt perfecte pentru aproape toate tipurile de tigăi și oale, cum ar fi fonta oale,tigai,tigaie, tacamuri,boluri, tacamuri,lapte de bucătărie și așa mai departe. ◆BUCURAȚI-vă DOAR de GĂTIT◆ Alege inteligent și ușor de utilizat ustensile de bucătărie, care sunt construite pe design de bun gust și tehnologii noi,viața bucătărie și de gătit lucru ar trebui să fie mai ușor și mai interesant.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie