• Fresco
Parul lung Peruci - Peruci Pentru Negru,peruci Cu Breton Pentru Femei de culoare din Africa Mici Par Cret Cu Dantela Interior Net (gradient de Mov)

Parul lung Peruci - Peruci Pentru Negru,peruci Cu Breton Pentru Femei de culoare din Africa Mici Par Cret Cu Dantela Interior Net (gradient

RON 165.00
Bunuri
Es accesible al encargo

♥♥♥Culoare : violet Gradient, mai natural decât alte peruci. ♥♥♥Ocazii : folosit pentru uz zilnic, petrecere, costum, petrecere de anul Nou,cosplay, halloween, concerte, nunti, intalniri sau orice alta ocazie. ♥♥♥Peruca dimensiuni : Lungime de 20 de centimetri.Mărime se potrivește cele mai multe persoane; poți ajusta cârlig interiorul capacului din dreapta dimensiune pentru a se potrivi pe cap. ♥♥♥ ♥ Caracteristici : temperaturi Ridicate rezistente la căldură peruci, poate fi încălzit până la 130 de grade celsius. ♥♥♥Nota : Toate peruci scadă ușor, mai ales atunci când le purta pentru prima dată, ceea ce este normal.Hi~ prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, vă doresc un fericit cumpărături în acest magazin!Ambalaj : Dantelă în fața peruca.Textura : China.Peruca greutate : 14-20 de grame/unitate.Culoarea parului : culoarea din imagine (1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site).Densitatea părului : 180% densitate.caracteristică : ●Schimba aspectul rapid ●să Ia fotografii pentru tine ●a Face viața de zi cu zi mai frumoasa ●puteți schimba aspectul în alte moduri ●atunci Când se iau fotografii artistice, parul poate fi vopsit sau permanent ●peruci Artificiale pot ajuta să crească farmecul ●Pot participa la orice activități, cum ar fi : petreceri, petreceri de Anul Nou, joc de rol spectacole, etc. notă : 2. Datele de măsurare pot fi ușor părtinitoare. 3. Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare gama de 0,8-1,2 cm. 4. Nu utilizați nici un tuns pentru a ondula sau indrepta asta.Conținutul pachetului : 1 peruca.De înaltă calitate, servicii post-vânzare : 1) serviciile post-vânzare : Dacă ai primi pachetul și aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom găsi o soluție satisfăcătoare pentru tine! 2) timp de Livrare : Noastre normale termenul de livrare este de 15-30 zile. (Suport rapid de livrare; termenul de livrare este de 4-8 zile) 3) aspecte Logistice : în ceea ce Privește logistica, noi vă va oferi cu coletul logistica informații prin e-mail în termen de 3-5 zile pentru a permite să știți locația coletului! !.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie