• Fresco
N / O de Porțelan Vopsea Acuarelă Paleta Tava de Culoare de Apă Palete Vopsea Lavabila Ceramica Vopsea Paleta de Artist Pictura in Acuarela (7)

N / O de Porțelan Vopsea Acuarelă Paleta Tava de Culoare de Apă Palete Vopsea Lavabila Ceramica Vopsea Paleta de Artist Pictura in

RON 23.26
Bunuri
Es accesible al encargo

【Unic Clasice de Design 】7 Wells Dreptunghi Artist Vopsea Paleta pentru Acuarelă, Guașă, Acrilic Pictura in Ulei, flori proiectat acuarelă paleta cu alb pur suprafata si spatiu special amenajat, netedă în interior, rezistent la pete, ușor de curățat și se amestecă și se face în culori vii. 【Curăța cu Ușurință】The7 Wells 7 Inch Ceramic Paleta de Vopsea neted interior,rezistent la pete și ușor de curățat după vopsire, pot fi refolosite în data viitoare. 【 Materiale de înaltă Calitate】Portelan Vopsea Acuarelă Paleta Tava este fără poftă de mâncare, folosind mai înalt grad placă de aluminiu de finisaj, care este de a se potrivi în standard internațional. 【Rafinat & Cadou Perfect 】Această portelan vopsea acuarelă paleta tava puteți utiliza în proiecte de artizanat, un cadou minunat pentru copii,artiști și studenți,colecționar,vopsea mici proiecte,arta pictura,BRICOLAJ crearea,pictor profesionist și mai mult. 【Politica de garanție 】Fiecare Portelan Acuarelă Paleta de Vopsea este de calitate verificate, satisfactia Clientului este de cea mai mare importanță pentru noi.Suntem încrezători că veți iubi produsele noastre, dar dacă nu sunteți 100% MULȚUMIT, echipa noastră de servicii clienți va lucra cu tine pentru a face dreptate.Material : Ceramica Forma : Rotund, 7 fântâni.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie