• Fresco
JIXIAN Adult Palarie de Vrajitoare de Halloween Decor Pălărie Cosplay Costum Palaria pentru Petrecere (de Culoare : A, Dimensiuni : așa Cum se Arată)

JIXIAN Adult Palarie de Vrajitoare de Halloween Decor Pălărie Cosplay Costum Palaria pentru Petrecere (de Culoare : A, Dimensiuni :

RON 104.00
Bunuri
Es accesible al encargo

1.Dacă sunteți în căutarea pentru Halloween cadou care ar putea să te surprindă să găsesc aici?Acesta este un joc super drăguț Halloween vrăjitoare pălărie. 2.Nimic nu spune "Halloween" ca o Palarie de Vrajitoare.Puteți să-l purta și saluta truc - sau - treaters!. 3.Aceasta Palarie de Vrajitoare este un Halloween perfect cadou pentru familia și prietenii!Este dragoste mână-sculptate cu moale, lumina, etice și fibre durabile prin tehnica veche de wet felting.Toate sunt lucrate manual. 4.Palarie de vrajitoare poate fi folosit pentru petreceri, carnavaluri, Halloween, rochie fancy petreceri, etc. Mai mult decât atât, este foarte potrivit pentru blocarea lumina soarelui și adăugând un plus de protecție în aer liber. 5.Grande per feste, carnivali, de Halloween.Description This palarie de vrajitoare este fabricat din material de înaltă calitate, durabile și de lungă durată de utilizare.Sale ușoare pentru portabile purta.Acest Halloween cosplay &mascat de elemente de recuzită este o alegere bună pentru a juca cu prietenii tăi și un cadou perfect pentru prietenii tai la festivaluri.Features Color : Negru.Material : Tesatura.Dimensiune : 45x45x65cm.De înaltă calitate durabil și de lungă durată de utilizare.Ideal pentru halloween, eveniment, bal mascat decoratiuni.Ușor pentru portabile purta.Perfect costumul de vrăjitoare de Halloween cu acest infricosator palarie de vrajitoare.Va place sa satin flori detaliază, plasă de material textil si cu pene de accente.Lista de ambalare 1 x palarie de vrajitoare.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie