• Fresco
JIXIAN Halloween Luminos Agățat Pălărie Vrăjitoare Pandantiv pentru Exterior Curte Copac Partidul Decor Lumini LED Ornament Partid Decor (Culoare : Galben deschis)

JIXIAN Halloween Luminos Agățat Pălărie Vrăjitoare Pandantiv pentru Exterior Curte Copac Partidul Decor Lumini LED Ornament Partid

RON 109.80
Bunuri
Es accesible al encargo

1. Cappelli di strega Felt Manual Sticla de Vin Decor Halloween pe Fai da te Accessori per capelli Artigianato Forniture pe feste di Halloween. 2.Descrizione. 3.Questo è un set di 6 pezzi mini cappelli da strega, forte e non facile da deformare.Realizzato în din material feltro, è rezistenta e alta qualità. 4. Grande per feste, carnivali, de Halloween. 5. Aggiungi l'atmosfera del festival e prendi divertimento alla tua festa, renditi più attraente e cattura gli altri occhi popoli nella festa.Tip 1 Features : realizate în Principal de calitate premium poliester taffeta material sursă, o mai bună transmisie a luminii, nu ușor de a deteriora, puternic și durabil.Palaria este decorata cu un luminos catarama curelei pentru a face hat stand de la alții.Această lumină agățat-up vrăjitoare pălărie nu poate fi folosit ca un decor de gradina pentru Halloween, dar, de asemenea, pot fi aplicate pentru a purta, o pălărie pentru două utilizări.Fiecare palarie de vrajitoare este echipat cu 2 baterii buton, astfel încât să puteți transforma imediat pe comutator.Pălăria este rezistent la apa si rezista la majoritatea condițiile meteorologice exterioare, dar nu le-a pus în apă pentru imersiune.Puteți să-l atârna de cârlig sau de curea pentru Halloween decoratiuni de curte pentru a da imediat un Halloween vibe.Lumină greutate, ușor de a transporta și de a purta.Poate fi agățată în orice colț, mare pentru interior dormitor, geam, camera de zi sau în aer liber, grădină, curte decor pentru a crea o atmosferă caldă în seara.Specificatii : Culoare : Verderedblack Material : poliester taffeta Battery : 2 x CR2032 Voltage : 1.5 VCurrent : 300m Ah Hat înălțime : aprox.33cm Bottom diametru înălțime : aprox.38cm Internal diametru : aprox.20cm Package dimensiune : 22*22 *1cm Package greutate : 40g Package Lista : 1 * Agățat Luminat Palarie de Vrajitoare.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie