• Fresco
Mocsicka Copii Petrecere de Ziua Fundaluri Ciocolata Dulce Tema Acadele Colorate Candy Desene animate Fete Băieți Ziua de Fundal pentru Studio Video Recuzită Surpriza (7X5ft)

Mocsicka Copii Petrecere de Ziua Fundaluri Ciocolata Dulce Tema Acadele Colorate Candy Desene animate Fete Băieți Ziua de Fundal pentru

RON 35.98
Bunuri
Es accesible al encargo

✅【 Ciocolata de DESIGN】 : Folosind Dulce Desert de Ciocolată Temă de Fundal, puteți să-l atârna pe perete interior pentru a spori atmosfera de carnaval plin de viață, mare pentru petrecere pentru copii, chiar și după petrecere, banner elemente de recuzită va fi uimitor. ✅【 PACHET】 : 7x5 ft, 220 cm(latime) x 150 cm(înălțime). ✅【De MATERIAL】 : Fotografie Profesionala Pânză( Subțire de Vinil). ✅【ÎNALTĂ CALITATE】 : fotografia Noastră medii, folosind ecologic de cerneală și de înaltă tehnologie, digitale, echipamente de producție cu atenție tipărite, imaginea este realist și rezistent la decolorare, cu o bună fidelitate de culoare și efect artistic. ✅【Aduce Amuzant În Viața Reală】 : Adorabil ciocolata consumabile partid este ideal pentru copii ziua de nastere, tort decor de masă, fată cameră decor, copii, portret, video sau ecrane de produse, etc.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie