• Fresco
QFFL Pene Lampa de Podea cu Picior Comutator și Sertar, Lumina de Lux în Picioare Lumină, Estompat, pentru Camera de zi Canapea Dormitor, Noptiera (de Culoare : Aur)

QFFL Pene Lampa de Podea cu Picior Comutator și Sertar, Lumina de Lux în Picioare Lumină, Estompat, pentru Camera de zi Canapea Dormitor,

RON 1049.72
Bunuri
Es accesible al encargo

►Pentru arc în formă de lampa de podea umbra, vom folosi țesute de mână și format de înaltă calitate, pene și pene sunt concepute în straturi.Lumina este moale și efectul de iluminare este cald și fermecător. ►LED-uri lampa de podea este decorative și convenabil, am adăugat un sertar dulapuri de depozitare.Sertar dulapuri de depozitare este foarte spatios, astfel încât să puteți plasa obiecte mici la voi. ►Având în vedere siguranța copiilor și a animalelor de companie, pe care am adoptat-o baza de marmura pentru metal, lampa de podea, care efectiv suportă greutatea corpului lămpii, pentru a se asigura că copiii sau animalele de companie pot menține o bună stabilitate în caz de coliziune. ►latime : 15.7 inch (40 cm); Înălțime : 65 inch (166 cm). ►Lampă cu LED-uri oferă o flicker-free și anti-orbire lumină pentru a lumina camera de zi și locul de muncă.Portabil de asamblare simplu,Potrivit pentru camera de zi, dormitor, sala de lectură, biroul, biblioteca, bucatarie, cafenea, hoteluri, restaurante. ►caracteristică : 1. Dublu-strat de spațiu de depozitare pentru mici objects2. Baza de marmura, stabil, fără agitare, safer3. Comutator de picior, mai convenabil de a transforma on4. Hand-made pene, penele nu sunt ușor să cadă►caietul de sarcini : Șurub gura : E27 șurub mouth Scene : cameră de zi, dormitor studiu hotel Shade : pană albă de pânză cover Material : metal/marmura/pardoseală de lemn/pene cover Process : galvanizare/pictura/tăiere/drawing Switch : picior switch Space : 10-20 metri meters Size : 166*40cm►Pachetul de conținut : Pene lampa de podea ►Cald Sfat : Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!.

Proprietățile

Screw mouth:
E27 screw mouth
Scene:
Living room bedroom study hotel
Shade:
white feather cloth cover
Material:
metal/marble/wooden/feather cover
Process:
electroplating/painting/cutting/drawing
Switch:
foot switch
Space:
10-20 square meters
Size:
166*40cm
►Package content:
Feather floor lamp
►Warm Tip:
Dear buyer, due to lighting effect, monitor's brightness, manual measurement, etc., there could be some slight differences in the color and size between the photo and the actual item. Sincerely hope that you can understand! Thank you!

Cele mai bune oferte din categorie