• Fresco
Diode cu Fir, Diode Cu Fir În Linie 50Pcs Emițătoare de Lumină cu Luminozitate Mare pentru Lumina de Semnalizare Indicator de Lumina(Albă părul galben)

Diode cu Fir, Diode Cu Fir În Linie 50Pcs Emițătoare de Lumină cu Luminozitate Mare pentru Lumina de Semnalizare Indicator de Lumina(Albă

RON 24.58
Bunuri
Es accesible al encargo

Stricte de control al calității și de asigurare a calității, factor ridicat de siguranță, poate fi folosit cu pace a mintii.Lampă cu LED-uri margele sunt mici, luminoase și pline de culoare, ușor de instalat și de utilizat, frumos și practice.Folosind pur sârmă de cupru, conductivitate excelentă, poate satisface cele mai multe din nevoile dumneavoastra.De dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, convenabil de a folosi și cu performanțe bune.Cu o varietate de culori pentru a alege de la, puteți întâlni o varietate de scenarii de utilizare, poate fi folosit pentru decor, etc. Caracteristică : 1. Folosind pur sârmă de cupru, conductivitate excelentă, poate satisface cele mai multe din nevoile dumneavoastra.2. Lampă cu LED-uri margele sunt mici, luminoase și pline de culoare, ușor de instalat și de utilizat, frumos și practice.3. Cu o varietate de culori pentru a alege de la, puteți întâlni o varietate de scenarii de utilizare, poate fi folosit pentru decor, etc. 4. De dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, convenabil de a folosi și cu performanțe bune.5. Stricte de control al calității și de asigurare a calității, factor ridicat de siguranță, poate fi folosit cu pace a mintii.Caietul de sarcini : Tip de Element : Dioda Wired Material : PETPurpose : Indicator luminos, semnal light Input Tensiune de alimentare : 5-12 VWorking Curent : 20m ABeam Unghi : 30°Putere : 0.06 WLED Lampa Șirag de mărgele Diametru : Aprox. 5mm / 0.2 in Lead Lungime : Aprox. 20cm / 7.9 in Red fir de la +, negru sârmă la Înălțime : Aprox. 8.7 mm / 0.3 in Casing : Aprox. 2.3 mm / 0.1 in Peeling și Cositorire la Un Capăt : Aprox. 3mm / 0.1 in Line grosime : Aprox. 1.2 mm / 0,05 în Lista de pachete : 50 x 5mm Diode cu Fir.

Proprietățile

Item Type:
Diode Wired
Material:
PET
Purpose:
Indicator light, signal light
Input Voltage:
5-12V
Working Current:
20mA
Beam Angle:
30°
Power:
0.06W
LED Lamp Bead Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Lead Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Red wire to +, black wire to- :
Height:
Approx. 8.7mm / 0.3in
Casing:
Approx. 2.3mm / 0.1in
Peeling and Tinning at One End:
Approx. 3mm / 0.1in
Line thickness:
Approx. 1.2mm / 0.05in
Package List:
50 x 5mm Diode Wired :

Cele mai bune oferte din categorie