• Fresco
Mouse-ul fără fir cu Buton de 4 2.4 Ghz Conexiune USB Receptor Tăcut faceți Clic DPI Reglabil Programabile, Buton Ergonomic Reîncărcabilă pentru Calculator PC, Mac, Laptop, Tabletă Windows Birou(Negru)

Mouse-ul fără fir cu Buton de 4 2.4 Ghz Conexiune USB Receptor Tăcut faceți Clic DPI Reglabil Programabile, Buton Ergonomic Reîncărcabilă

RON 31.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【Conexiune Wireless】Această wireless mouse de calculator adopte 2.4 Ghz wireless tehnologie de transmisie, poate fi conectat cu ușurință prin conectarea USB receptor care au loc în depozitul din spate caz de mouse-ul în portul USB al computerului, mai mult de moda, și eficiente conexiune la distanță este de 10m/32.8 ft, face utilizarea mai flexibilă. 【Aspectul delicat】Acest mouse-ul fără fir are o strălucitoare elegant aspect slim, mini dimensiune, ușor, salva spațiu de design, ușor de a transporta și de a folosi ori de câte ori și oriunde aveți nevoie, receptiv buton poate oferi un soft click cu mai puțin zgomot, și să te concentrezi mai mult pe munca ta sau de studiu, fără a deranja pe ceilalți. 【Unic Butonul Mouse-ului】mouse-ul computerului este echipat cu 4 butoane (butonul din stânga, butonul din dreapta, rotita de scroll, orientul butonul joystick), puteți regla butonul joystick-ul pentru directie diferita de a realiza un acces rapid la desktop/WIN+/Volum+/volum-, foarte practice, a economisi timp, face utilizarea mai eficient. 【DPI reglabil Nivel】Acest mouse oferă 5 DPI reglabil nivel(800-1300-1600-2600-3200), puteți ajusta cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor reale de activități prin apăsarea pe butonul de jos, built-in 300m Ah baterie reîncărcabilă baterie litiu reduce frecvența de înlocuire a bateriei, puteți personaliza, de asemenea, butonul mouse-ului și DPI prin setarea driver-ul de mouse, puteți să ne contactați pentru a obține driver-ul de mouse. 【Plug&Play】Acest laptop mouse-ul este facut de premier material cu acoperire lustruit, aspect elegant, design simetric, sentimentul confortabil, precis de urmărire, dimensiunea portabil, compatibilitate mai mare, pot fi compatibile cu computerul dumneavoastră care suporta Windows 98/2000/ME/NT/XP/Vista/7/8/10/11/MAC OS, ușor de utilizat.Model : X1. Senzor Optic : Pix Art 3065. Tehnologie Wireless : 2.4 Ghz.Capacitate baterie : 300m Ah.Tensiune : 3.0-3.7 V. Polling Rate : 1000hz.DPI Gama : 800-1300-1600-2600-3200. Conexiune fără fir la Distanță : 10m/32.8 ft.Sistem de sprijin : Windows 98/2000/ME/NT/XP/Vista/7/8/10/11/MAC OS. 1 Dacă mouse-ul a răspuns încet sau de lucru inproperly, acest lucru ar putea cauzate de baterie descărcată, și vor fi rezolvate de încărcare. 2 Porniți mouse-ul înainte de a conecta receptorul USB care este în depozitul din spate caz de mouse-ul la portul USB al computerului. 1 Mouse-Ul Fără Fir. 1 Cablu De Încărcare.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie