• Fresco
Woogim 10 BUC Sclipici Floral cu Diamante taiate cu Precizie Carduri de Invitatie cu Plic Gol Interior Foaie și Panglică pentru Nunta Invitați, Invitații Copil de Dus, Petrecere de Craciun,Invitații la Evenimente(Roz)

Woogim 10 BUC Sclipici Floral cu Diamante taiate cu Precizie Carduri de Invitatie cu Plic Gol Interior Foaie și Panglică pentru Nunta

RON 35.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【De Material】Acest loc de card se face de înaltă calitate hârtie, este simplu și elegant.Folosind avansate cu laser cioplire tehnologie, modelul este deosebit si frumos. 【De Material】Acest loc de card se face de înaltă calitate hârtie, este simplu și elegant.Folosind avansate cu laser cioplire tehnologie, modelul este deosebit si frumos. 【】 Dimensiune 7.08x4.9 Inch/ 180x125mm(L*W). 【Rafinat de Design】gol design a fost fin sculptate pentru a face loc de card mai distinctiv și la modă. 【Aplicarea pe scară largă】Aceste invitatii Cu plicuri sunt perfecte pentru a fi Folosite la o Nunta, Mirese Mireasa Duș, Copil de Dus, Celebrare Absolvire, Petreceri Aniversare, Petreceri de Craciun, de Logodnă, Petrecere, Reuniune de Familie, a Burlacelor Recepția de Aniversare, Inaugurare a unei case și așa mai departe. 【Pachet】10 gol interior foi,10 de Precizie buzunare Tăiate, 10 plicuri.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie