• Fresco
Bufnita Invitații Copil De Dus Fetita Roz Pânză Groasă De Sac Kraft Țară Shabby Chic Hambar Hoot Personalizate Imprimate Invită (12 Conta)

Bufnita Invitații Copil De Dus Fetita Roz Pânză Groasă De Sac Kraft Țară Shabby Chic Hambar Hoot Personalizate Imprimate Invită (12

RON 29.98
Bunuri
Es accesible al encargo

♥ Putem schimba eveniment/tip pentru a se potrivi evenimentului.Dacă doriți să vedeți o mostră înainte de a comanda, contactati-ne prin intermediul mesajelor. ♥ Include 12 Invitații și 13 Plicuri Albe. ♥ Invitații măsură 5x7 inch și sunt personalizate imprimate cu detaliile evenimentului. ♥ O dovada va fi trimis în termen de 24 de ore prin intermediul sistemului de mesaje pentru aprobare. ♥ Toate produsele noastre sunt Realizate cu Dragoste în SUA de către noastre de afaceri mici (infiintata din 2009).Invita-ti oaspetii la petrecerea copilului cu acest adorabil roz bufnita tematice invitația cu o pânză groasă de sac de fundal!Include plicuri albe. ♥ Vă rugăm să Rețineți : pânză groasă de sac de fundal prezentate pe acest card este simulat în opere de artă.Nici o pânză groasă de sac va fi utilizat în realizarea acestui produs.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie