• Fresco
ASPZQ LED Lumina Sol Lumini de Gradina Impermeabil în aer liber lumina Reflectoarelor Lampa de Podea Îngropat Lumini pentru Coridoarele, Culoarele,Curti,Constructii (111~240V, 5W, IP65) (Size : 5W)

ASPZQ LED Lumina Sol Lumini de Gradina Impermeabil în aer liber lumina Reflectoarelor Lampa de Podea Îngropat Lumini pentru Coridoarele,

RON 79.98
Bunuri
Es accesible al encargo

✔ Material : Die-cast din aluminiu+inox+sticlă securizată .Corpul lămpii nu crapă, rezistență la temperatură înaltă, durată lungă de viață. ✔ Triple rezistent la apa : corpul lămpii este de trei ori mai rezistent la apă, ușor de a transforma galben, nu este ușor de a sparge, și rezistent la temperaturi ridicate și scăzute. ✔ IP65 rezistent la apă evaluare : complet a preveni intrarea prafului de, și de joasă presiune cu jet de apa la orice unghi nu va pătrunde. ✔ Mediului de utilizare : utilizate pe scară largă pentru interior punte și peisaj în aer liber de decorare, înfrumuseța cu ușurință coridoarele, culoarele, trepte, colțuri, balcoane. ✔ Suntem în căutarea pentru satisfactia dumneavoastra.Dacă aveți orice întrebări, întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să vă ajute.LED Îngropat lumini/perete de spălare lumini/Încorporat în subteran lumina/Gradina lampa de podea/Pachet lumini ▲Material : Die-cast din aluminiu+inox+sticlă securizată▲Putere : 5 W▲Tensiune : 111~240 V▲Iluminat culoare : alb Cald lumina▲zona Iluminata : 3-5㎡▲nivelul de Protecție : IP65 (Exterior impermeabil)▲domeniul de Aplicare : peisajul, luminile sunt potrivite pentru colțuri, scari, gradini, curti interioare, trepte, balcoane ♥Manualul Produsului 1. Produsul a trecut CIE, IEC, EMC (3 C) internațional de standarde de implementare, vă puteți odihni assured2. Noi oferim o perioadă de trei ani guaranteeand oferi servicii de primă clasă pentru a proteja de cumpărare 3. Produsul este rezistent la apă și impermeabil, dar nu este recomandat să-l folosească în apă scăzută levels4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și avem ingineri profesionale pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie