• Fresco
ASPZQ Masă Lampă de Gazon Lampa IP65 Impermeabil în aer liber Peisaj de Iluminat cu LED-uri pentru Fantana Piscină Curti Constructii, 6W, 100V-240V (Culoare : O)

ASPZQ Masă Lampă de Gazon Lampa IP65 Impermeabil în aer liber Peisaj de Iluminat cu LED-uri pentru Fantana Piscină Curti Constructii,

RON 88.20
Bunuri
Es accesible al encargo

✔ Material : Die-cast din aluminiu + sticla.Corpul lămpii nu crapă, rezistență la temperatură înaltă, durată lungă de viață. ✔ Culoarea de iluminare : lumina alb cald. ✔ IP65 rezistent la apă evaluare : complet preveni pătrunderea prafului și a preveni joasă presiune de pulverizare de apă din orice unghi. ✔ Mediului de utilizare : utilizate pe scară largă pentru interior punte și peisaj în aer liber de decorare, înfrumuseța cu ușurință coridoarele, culoarele, trepte, colțuri, balcoane. ✔ Suntem în căutarea pentru satisfactia dumneavoastra.Dacă aveți orice întrebări, întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să vă ajute.LED Îngropat lumini/perete de spălare lumini/Încorporat în subteran lumina/Gradina lampa de podea/Pachet lumini ▲Material : Die-cast din aluminiu + sticla▲Putere : 6 W▲Tensiune : 100 V-240 V▲ Iluminat culoare : alb cald lumina▲zona Iluminata : 10㎡-15㎡▲temperatura de Operare : de -15℃~50℃▲nivelul de Protecție : IP65(Exterior impermeabil)▲domeniul de Aplicare : peisajul, luminile sunt potrivite pentru colțuri, scari, gradini, curti interioare, trepte, balcoane ♥Manualul Produsului 1. Produsul a trecut CIE, IEC, EMC (3 C) internațional de standarde de implementare, vă puteți odihni assured2. Noi oferim o perioadă de trei ani guaranteeand oferi servicii de primă clasă pentru a proteja de cumpărare 3. Produsul este rezistent la apă și impermeabil, dar nu este recomandat să-l folosească în apă scăzută levels4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și avem ingineri profesionale pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie