• Fresco
ASPZQ CONDUS Îngropat Lampa IP65 rezistent la apa DC12V Tensiune Scăzută Lampa de Podea Peisaj de Iluminat & Accesorii 4 Buc pentru Constructii, Vile, Gradini, Curti (de Culoare : B)

ASPZQ CONDUS Îngropat Lampa IP65 rezistent la apa DC12V Tensiune Scăzută Lampa de Podea Peisaj de Iluminat & Accesorii 4 Buc pentru

RON 116.80
Bunuri
Es accesible al encargo

✔ Parametru : lumina alb Cald,4 x 3 W,COB sursă de lumină,300 lumen,IP65 rezistent la apa. ✔ Robust material : carcasă din Aluminiu, oxidat si slefuit, sablat, nu ușor de rugina, nu este ușor să se estompeze, bună disipare a căldurii efect, care poate proteja perfect bec. ✔ Sticlă călită coperta : duritate mare, transmisie a luminii de peste 90%, poate preveni crăparea, și mai mult în condiții de siguranță și de încredere.Are o bună capacitate de transport. ✔ Domeniul de aplicare : streșini, curti, terase, peisaje, străzi, stadioane, vile, peluze, iluminat arhitectural, pătrate, pridvoare, regional de mediu-iluminat, parcare sculpturi, atracții turistice, etc. ✔ Suntem în căutarea pentru satisfactia dumneavoastra.Dacă aveți orice întrebări, întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să vă ajute.LED Îngropat lumini/perete de spălare lumini/Încorporat în subteran lumina/Gradina lampa de podea/Pachet lumini ▲Material : Aluminiu + sticla▲Putere : 3 W▲Tensiune : DC12 V▲ culoare Iluminat : a-Pozitiv o lumină albă, B-lumina alb Cald▲zona Iluminata : 3㎡-5㎡▲temperatura de Operare : de la -20℃~55℃▲Fascicul de unghiul : 90°▲Viata : 30.000 ore▲nivelul de Protecție : IP65(Exterior impermeabil)▲domeniul de Aplicare : peisajul, luminile sunt potrivite pentru colțuri, scari, grădini, curți interioare, trepte, balcoane ♥Manualul Produsului 1. Produsul a trecut CIE, IEC, EMC (3 C) internațional de standarde de implementare, vă puteți odihni assured2. Noi oferim o perioadă de trei ani guaranteeand oferi servicii de primă clasă pentru a proteja de cumpărare 3. Produsul este rezistent la apă și impermeabil, dar nu este recomandat să-l folosească în apă scăzută levels4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și avem ingineri profesionale pentru a răspunde questionsvoltage♥tensiunea de acest produs este DC12 V, și aceasta trebuie să fie conectat la un transformator pentru alimentare.Nu se conecteze direct la tensiunea de 220 V♥Pachetul Inclus : 4 x 3 W în aer liber lampa de podea.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie