• Fresco
Vazuda 100 BUC Hârtie Kraft Maro Tag-uri Cadou de Nunta Vintage Nume Categorie de Preț Hang Tag-uri cu acces Gratuit la 100 De Rădăcină Sfoară de Iută Naturale, Alb Negru Ambarcațiunile de Tag-uri (White1, 100buc)

Vazuda 100 BUC Hârtie Kraft Maro Tag-uri Cadou de Nunta Vintage Nume Categorie de Preț Hang Tag-uri cu acces Gratuit la 100 De Rădăcină

RON 18.26
Bunuri
Es accesible al encargo

✍Hârtie Kraft categorie set include : 100/200 buc tag-uri Cadou cu 100/200 Rădăcină Sfoară de Iută Naturale. ✍Card Dimensiune : Aprox. 4.5x9.5cm.Este foarte ușor de utilizat și poate fi folosit cu markeri / timbre, etichete de nume pe cadouri pungi sau cerneală. ✍Calitatea de tag-uri sunt foarte robust, perfect tăiat și de înaltă calitate. ✍Gol design, puteți scrie ce vrei pe ea.Tag-uri sunt pre-perforate cu găuri și convenabil de a folosi.Ideal pentru timbru agățat etichete, etichete de preț sau chiar descriere produs etichete. ✍Perfect pentru etichete, tag-uri cadou, etichete de haine, mesaj de tag-uri, nunta etichete de nume, student carduri de cuvinte, festivalul de card cadou, cupcake toppers, mason jar tag-uri, vă mulțumesc note, copil de dus ziua favoarea categorie, festivalul de card cadou, sau alte nume de loc de cărți. ❤Descriere produs : ‐Material : de Înaltă calitate de carte de hârtie, Natural dublu-catenar Iută‐Size : 4.5x9.5cm.Sfoara este 100/200 m lungime.❤Caracteristici : ♢tag-uri sunt frumos si robust, realizat din hârtie de carte și vin cu sfoară de iută naturale pentru a le lega pe orice ai fi etichetare.♢Kraft hârtie pot fi utilizate cu markeri, timbre ,etichete de nume pe cadouri pungi sau cerneală; kraft categorie absorbi cerneala bine fără sângerare.♢Poate fi folosit pentru favoare tag-uri cadou, cupcake toppers, cărți, albume înfrumusețarea sau orice alte proiecte de artizanat.♢Ideal pentru haine de preț tag-uri , tag-uri de marcare, etichete pentru bagaje sau alte DIY cărți.La sfoară de iută este perfect pentru agățat fotografii.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie