• Fresco
CUGLB Scaun de Ridicare 2 Buton cu 5 pini Controlor de Mână, Putere Fotoliu Înlocuirea Butonului (sus/Jos) pentru Okin Limoss Lazboy Mândrie Răpitorul etc.

CUGLB Scaun de Ridicare 2 Buton cu 5 pini Controlor de Mână, Putere Fotoliu Înlocuirea Butonului (sus/Jos) pentru Okin Limoss Lazboy

RON 185.60
Bunuri
Es accesible al encargo

【Universal Compatibil】 : Acest fotoliu controler se potrivesc perfect pentru orice branduri care au o runda 5 pini conector, 2 butonul în sus și în jos funcție. 【Utilizate pe scară largă】 : lift scaun controlor de mână este o gamă largă de aplicații cu Okin, Liniștit Usurinta, Limoss,de Aur, de Mândrie, Med, Med-Lift, Berkline, KD și Mireasa Scaun de Ridicare și de Putere se Întinde Delta Drive și Beta Drive Motoare cu 2 pini (plat în Acest fotoliu controller are 4 nuclee cablu, care este puternic si durabil, de asemenea, suficient de lung pentru utilizare comodă. 【100% BANII ÎNAPOI de GARANTARE】 : oferim 24/7 serviciu și nici un motiv de returnare și rambursare, dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați.Caracteristici : . 1.De Control de mână pentru Okin & Dewert și altele.A Runda 5 Pini Conector. 2.Această comandă înlocuiește Dewert și Mândrie Mâna Controlează, de asemenea,. 3.Folosit pe mai multe marci de ridicare scaune, cum ar fi Acțiunea de Ridicare Scaune,La-Z-Boy, de Mândrie, de Aur, Med-Lift și Berkline Lift Scaune cu 5 pini de conectare la motor. 4.O mână proastă de control este cea mai frecventa de ridicare scaun problemă și aceasta are grijă de ea. 5.Acest controler este un simplu sus/jos mână bagheta, care este folosit pe putere rabatabile sau ridicarea de mobilier rabatabile.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie