• Fresco
Coafură Foarfece Kituri, ERACII din Oțel Inoxidabil de Păr de Tăiere Set Foarfece Subțierea, Texturizarea Foarfece Bang Par, Foarfece, Bărbier/Salon de Acasă/de Forfecare Kit Pentru Bărbați, Femei animale de Companie (Albastru)

Coafură Foarfece Kituri, ERACII din Oțel Inoxidabil de Păr de Tăiere Set Foarfece Subțierea, Texturizarea Foarfece Bang Par, Foarfece,

RON 30.40
Bunuri
Es accesible al encargo

【Lame ascuțite】 Foarfece de Păr cu suprafața netedă și margini convexe, care nu va deteriora sau de a împărți părul se încheie.Buna de tăiere este perfect pentru feliere parul umed sau uscat. 【Design Ergonomic】 6.8 inch coafor foarfece cu mâner ergonomic design curba poate reduce utilizarea de încheietura mâinii, cot și mână oboseala, confortabil de utilizat. 【Material rezistent】 Fabricat din 100% premium 4 CR din oțel inoxidabil cu durabilitate superioara, rezistente la coroziune, rezistență la temperaturi ridicate și durabile. 【Taie părul Kit】 Pachetul include 1 x husa de Piele, 2 x Foarfece de Păr, 2 x Agrafe, 1 x tuns Piepteni, 1 pânză de curățare. 【Aplicarea pe scară largă Tăiat Părul Instrumente】 Această taie părul set este conceput atât pentru uz casnic cât și pentru uz profesional.Potrivit pentru copii, femei și bărbați.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie