• Fresco
TOYO-INTL Mini Maneta Bloc a Lanțului de Ridicare 0.5 Tone 1100lbs Manual cu Lant de Ridicare 1.5 M 5Ft Lant din Aliaj de Oțel Lanț G80 Clichet Maneta de Ridicare cu Cârlig(5FT)

TOYO-INTL Mini Maneta Bloc a Lanțului de Ridicare 0.5 Tone 1100lbs Manual cu Lant de Ridicare 1.5 M 5Ft Lant din Aliaj de Oțel Lanț

RON 131.98
Bunuri
Es accesible al encargo

▶【Caietul de sarcini 】 Capacitate de pana la 1100 kg/ 0.5 tone lanț maneta de ridicare ,Lant Lungime : 1,5 m/5 ft.Lanț : aliaj de oțel G80, Cârlig de Siguranță - Cârlig Pivotant. ▶【DURABIL 】 - a Făcut din aliaj de oțel de coajă, și G80 clasa galvanizat lanț ,falsificate de siguranță 360°Pivotant cârlig.a mighty rezistență la coroziune și uzură. ▶【SIGURANȚĂdiscutii maneta de ridicare adoptă dublu clichet de frână, a Trecut 0.75 T sarcina nominală de încercare la tracțiune, de înaltă performanță de siguranță îmbunătățește securitatea și fiabilitatea. ▶【VERSATIL】 - Utilizați pentru ridicarea/fix la site-Uri de Construcții, Depozite,Garaje,Constructii Nave Pontoane/Docuri, Automobile și Petreceri, Ateliere de lucru, Instalarea, Mine, Fabrici și Ferme. ▶【 CONVENABIL-aceasta este instrumentul perfect pentru a da o mână de ajutor.De dimensiuni mici cu clichet extractorul de ridicare pentru operare în spații înguste.inclusiv un sac de depozitare,ușor de a transporta și de a folosi. 1 * Mini Lant De Ridicare. 1 * Manual De Utilizare. 1 * Certificat De Conformitate. 1 * Sac Negru.LASA RIDICAREA MAI UȘOARĂ, FACE DE RIDICARE ÎN SIGURANȚĂ.Acesta a trecut de 1,5 ori sarcina nominală de încercare la tracțiune.Accidentat structura, funcționarea, în condiții de siguranță de performanță. 1 * Mini Lanț Hoist1 * Utilizator Manual1 * Conformitatea Certificate1 * Sac Negru.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie