• Fresco
XiKe 4 Buc 6307-2RS Dublu de Etanșare din Cauciuc Rulmenti 35x80x21mm, Pre-Lubrifiate și Stabil de Performanță și Cost-Eficiente, Profunde Groove Rulmenți cu Bile.

XiKe 4 Buc 6307-2RS Dublu de Etanșare din Cauciuc Rulmenti 35x80x21mm, Pre-Lubrifiate și Stabil de Performanță și Cost-Eficiente, Profunde

RON 51.80
Bunuri
Es accesible al encargo

✔ 100% - Dimensional toleranță de inspecție pentru funcționarea optimă a ansamblului. ✔ Material - Fabricate de otel cromat robust și durabil. ✔ Seal - și Păstra grăsime și de a preveni impurități de la intrarea. ✔ Garanție - 6 Luni înlocuire gratuită sau restituire nici un motiv. ✔ Expert - Profesionale purtătoare de producție a început în 1945. Număr produs : 6307-2 RS.Ambalare cantitate : 4 Buc.Design Exterior : Dublu garnituri de cauciuc.Precizie clasa : ABEC-3. Vaselină cu litiu gama : -30°C ~ +110°C. Pentru mărime, viteză și sarcină, vă rugăm să consultați imaginea 2 de mai sus.Rulment tip : fier de lagare / rulmenti / singur rând rulmenții cu bile / oțel crom / Standard de umplere unsoare.Detaliate, detalii tehnice, mai mult cantitatea de ambalaje, în general înlocuire kit de reparare, dezvoltarea de noi produse, mai multe tipuri de produse, potrivite cantitatea și frecvența de alimentare, poate fi personalizat pentru utilaje și de piață.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie