• Fresco
MXJCC mai Curat cu Ultrasunete Ultrasonic Jewelry Cleaner,Sonic Cleaner,Piese Aparat de Curatare cu Timer Digital pentru Curățarea Bijuterii,Proteze dentare,Piese de schimb,Laborator,Instrument Dentar,Ochelari,etc.

MXJCC mai Curat cu Ultrasunete Ultrasonic Jewelry Cleaner,Sonic Cleaner,Piese Aparat de Curatare cu Timer Digital pentru Curățarea

RON 385.58
Bunuri
Es accesible al encargo

Dacă nu-l putem repara, vă vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs sau înlocuiți-l. [Multifuncțional de curățare cutie] cu căldură Uscată instrumente, rapid și eficient pentru a curata obiectele de care nu se poate ajunge, creând o viață sănătos și sigur pentru toată lumea. [Inteligente de distribuție setting] scara De timp poate fi reglată în funcție de cerințele dumneavoastră.După ajustarea în timp dial, indicatorul luminos de culoare roșie este aprins, indicând faptul că dispozitivul este în modul de lucru.Apoi reglați temperatura cadran în funcție de cerințele dumneavoastră, și indicatorul luminos de culoare verde se va aprinde în acest moment.Dupa ce echipamentul a terminat lucrările sale, atât luminile se vor stinge. [Aspirator cu abur]temperatură Înaltă abur, de înaltă performanță de control al presiunii, de înaltă performanță inteligent de control al temperaturii, de patru ori protecția împotriva ardere, ABS izolare shell material. [Materiale de înaltă calitate] salonul De frumusete echipament utilizează interior din oțel inoxidabil de izolare termică și de mare capacitate detasabila recipiente pentru depozitarea instrumentelor. [Lat cerere] echipament Profesional este utilizat pe scară largă în laboratoare, servicii de catering, saloane de frumusete, frizerii și diverse instrumente.Este potrivit ca un ziua Recunostintei/cadou de Crăciun pentru familia ta.Produs parameter Liner material : otel inoxidabil (SUS304)controlul Timpului : 1.5-30 de minute adjustable Power de alimentare : AC220-240 V 50 Hz Capacity : 0.8 LLiner dimensiune : 150*85*65mm (lungime, lățime și înălțime) Greutate : 1.3 kg External dimensiuni : 178*110* 130mm (lungime, lățime și înălțime)bine ati venit la MXJCC magazin, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra,dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați usv.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie