• Fresco
7Days Moale Croissant Varietate Pachet de 24: 6 Ciocolată, 6 Vanilie, 6 Capsuni Vanilie, 6 Caramel, mic Dejun Perfect pentru produse de Patiserie sau o Gustare, Non-OMG (Pachet de 24)

7Days Moale Croissant Varietate Pachet de 24: 6 Ciocolată, 6 Vanilie, 6 Capsuni Vanilie, 6 Caramel, mic Dejun Perfect pentru produse

RON 63.98
Bunuri
Es accesible al encargo

????CE ESTE INCLUS : 24 individual ambalate, gata pentru consum Moale Cornuri cu umplutură. 6 Ciocolată, 6 Vanilie, 6 Capsuni/Vanilie, și 6 Caramel. ????TIMP de VALABILITATE : perfect cămară gustare. ????PREMIUM GUST : o combinatie minunata de patiserie moale și delicios de cremos umpluturi.Cu 6 soiuri, 7 Days are o aroma pentru fiecare paleta!. ????ORICE OCAZIE : perfect "oricând" trata – bucurați-vă cu cafeaua de dimineata, ca o după-amiază pick-me-up gustare sau pentru desert. ????OMG : 7 zile nu folosesc organisme modificate genetic. 2.65 oz Cornuri, ambalate individual.Opțional : elimina croissant din ambalaje și cuptor cu microunde sau se coace în cuptor.Un acompaniament Perfect pentru cafea/ceai în dimineața sau după-amiaza aceea pick-me-up.De asemenea, un element de mare pentru copiii dumneavoastră cutii de pranz (mai ales dacă le place Untul de Arahide si Jeleu!). 7 Days combină moale, fulgii stratificat cornuri cu bogată, cremoasă umpluturi.Dulce, dar nu prea dulce, Cornuri 7 Days satisface foamea în cel mai delicios mod.Fiecare croissant vine ambalate individual și gata să mănânce - bucurați-vă de ele la domiciliu sau pe-the-go.Ofertele curente includ : .Chocolate Vanilla Caramel Strawberry & Vanilla Peanut Unt & Jelly Peanut Unt Și Ciocolată.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie