• Fresco
Yosoo Decor Acvariu Rășină Artificială de Corali, Alge marine Shell Plutitoare Mușchi de Piatră, Lemn Casa Peștera Decor Natural Decor pentru Pește Marin Rezervor de Peisaj (Lemn Putred 2)

Yosoo Decor Acvariu Rășină Artificială de Corali, Alge marine Shell Plutitoare Mușchi de Piatră, Lemn Casa Peștera Decor Natural Decor

RON 37.58
Bunuri
Es accesible al encargo

【În condiții de SIGURANȚĂ MATERIAL】 : Fabricat din material de rășină, care este flexibil și realist. 【În condiții de SIGURANȚĂ MATERIAL】 : Fabricat din material de rășină, care este flexibil și realist. 【COLORATE și VII】 : lemn Artificial de proiectare, schimbare rezervor de pește în peisaj frumos. 【ÎNALTĂ CALITATE】 : Absolut sigur pentru pești, ei nu vor muri, putregai sau de a provoca orice alge probleme.Se spală cu apă curată de mai multe ori înainte de prima utilizare. 【REZERVOR de FRUMOS】 : Oferi o ascunzătoare bună pentru pești.Potrivit pentru utilizarea atât în apă sărată și apă dulce. 【PRACTICE de DESIGN】 : Ideal pentru reptile, cum ar fi, șopârle, broaște țestoase, păianjeni, șerpi, miriapode, scorpioni, broaște, pești, etc. Fabricat din rășină de înaltă calitate, care este în condiții de siguranță și non-toxice.Unic și design viu, schimbare rezervor de pește în mediul de viață natural.Oferă adăpost, locuri de ascuns, locuri de divertisment pentru pește.Fără nici o poluare de creaturi acvatice și daune. 1. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.Pls Notă : . 1. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Proprietățile

Condition:

Cele mai bune oferte din categorie