• Fresco
POPETPOP Coral Frag Rack-Acrilice Frag Acvariu Coral Frag Titularul Live Rezervor de Pește Butonul Recif de Corali Rupt Cadru Îmbunătățit ventuza (8 Conectați Găuri)

POPETPOP Coral Frag Rack-Acrilice Frag Acvariu Coral Frag Titularul Live Rezervor de Pește Butonul Recif de Corali Rupt Cadru Îmbunătățit

RON 34.26
Bunuri
Es accesible al encargo

Concepute pentru a fi introduse in surselor marine coral paranteze.Magnetic frag deținătorului,Perfect pentru cultivarea corali vii.Fabricat din material acrilic, construcție solidă și non-toxice.Cu ventuza pentru a atarna pe peretele rezervorului cu fermitate.Descriere material de Înaltă calitate și durabil, non-toxic.Concepute pentru a fi introduse in surselor marine coral paranteze.De asemenea, poate fi folosit pentru a plasa separat în acvariu.Cu ventuza pentru a atarna pe peretele rezervorului cu fermitate.Caracteristică - Culoare : așa Cum se arată. - Material : Acrilic. - Dimensiune : 14x5x7.5cm. - Proiectat pentru a fi plasat într-marin surse de corali paranteze. - Perfect pentru cultivarea corali vii. - Fabricat din material acrilic, construcție solidă și non-toxice. - Cu ventuza pentru a atarna pe peretele rezervorului cu fermitate.Pachetul include 1 x Acril Acvariu Marin Surse de Corali Raft.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie