• Fresco
Jsmhh 5 Bucati Arcuri de Par Agrafe Agrafe Clipsuri Crocodil Colorat Panglică Dantelă Arc Ornament de Păr Clipuri Panglică Arcuri de Par Accesorii pentru Fete Femei

Jsmhh 5 Bucati Arcuri de Par Agrafe Agrafe Clipsuri Crocodil Colorat Panglică Dantelă Arc Ornament de Păr Clipuri Panglică Arcuri de

RON 182.20
Bunuri
Es accesible al encargo

Stiluri de modă : Simplu și elegant Pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.Acest frumos clip set este potrivit pentru toate cele mai toate stiluri de păr de fete.Manual de Măiestrie : Fluture Clipul de Gheare de Păr Făcut din rășină de calitate durabil clip simplu stil ușor pentru deschidere și închidere poate deține în condiții de siguranță și decora părul tău.Asortate Modele si Culori : populare modele cu culori luminoase se potrivesc diferite tipuri de costume de culori de păr și coafuri care face fetița ta să iasă în evidență în fiecare zi.Aplicarea pe scară largă : Aceste moda styling păr clipuri pot fi aplicate în diferite ocazii, cum ar fi petrecerea ceremoniilor de ziua de banchet și purtarea zilnică de lucru scoala de vacanță ect.Cadoul Perfect : ace de Păr set este un cadou minunat pentru familia ta, prieteni și oricine te-a iubit în crăciun cadou de ziua mamei cadou de ziua de nastere sau pentru petrecerea de anul nou etc. "bine ati venit la nostru shop I vă dorim o experiență plăcută la cumpărături!Produsele noastre au fost bine testate, verificate și ambalate înainte de livrare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii."Caietul de sarcini : Material : Lace Quantity : 5 pieces Color : Albastru Roz Gri Roșu Purple Product Caracteristici : Un decor bun pentru a face sa arati mult mai fermecător și elegant.Delicate și strălucitoare agrafe de par set este un cadou minunat pentru familia ta, prieteni și cineva te-a iubit.Mare ca cadou de Craciun, cadou de ziua de nastere sau pentru partid și cu alte ocazii; Poate ajuta să devină punctul central la moment special.Elegant și la modă Părul Clip Set combină cele mai populare stiluri clip.Fiecare poate să stea pe propriile lor, pentru fete și femei în diferite ocazii.Nostru agrafe de par sunt toate de înaltă calitate, dacă doriți să cumpere o moda si agrafe de par frumoase magazinul nostru este întotdeauna cele mai bune dvs. de a alege.Pachetul include : 5 x Arcuri de Par Agrafe de"prompt : 1. Proiectul actual de culoare pot fi ușor diferite din cauza efecte de iluminare/mediu, de afișare setarea de luminozitate, etc. 2. În ceea ce privește dimensiunea, vă rugăm să permită o diferenta de 1-2 cm din cauza măsurare manual, vă mulțumesc!Sper să vă oferi un serviciu mai bun.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă rugăm să căutare pentru 'jsmhh pentru produse conexe!".

Proprietățile

Material:
Lace
Quantity:
5 pieces
Color:
Blue Pink Gray Red Purple
Product Features:
A good decoration to make you look more charming and elegant. :
Delicate and shining hair clips set is a wonderful gift for your family friends and anyone you loved. :
Great as Christmas gift birthday gift or for party and other occasions; Can helps you become the focus at the special moment. :
Elegant and fashionable Hair Clip Set combines the most popular clip styles. Each one can stand out on their own for girls and ladies on various occasions. :
Our hair clips are all with high quality if you want to buy a fashion and beautiful hair clips our store is always your best choose. :
Package includes:
5 x Hair Bows Clips :
prompt:
1. The actual project color may be slightly different due to lighting effects/environment, display brightness setting, etc. :
2. Regarding the size, please allow a difference of 1-2 cm due to manual measurement, thank you! :
I hope to provide you with a better service. If you have any questions, please feel free to contact us, please search for ‘jsmhh’ for related products! :

Cele mai bune oferte din categorie