• Fresco
FORȚA INTERIOARĂ Portabil Masa de Masaj Pachetului E2 - Complet Reiki Masaj Masa Incl. Deluxe Fata Reglabile Leagăn, Perna & Carry Caz (30x73)

FORȚA INTERIOARĂ Portabil Masa de Masaj Pachetului E2 - Complet Reiki Masaj Masa Incl. Deluxe Fata Reglabile Leagăn, Perna & Carry

RON 81.80
Bunuri
Es accesible al encargo

COMPLET PORTABIL de MASAJ MASA : dimensiuni Complete, 30" x 73" calitate din lemn cu cadru de Reiki endplates.Cantareste 32b.Gama de înălțime : 23" la 33".PORTABIL : Ușor pentru transport, pliabila, cu lungime completă pian balama.Include Un Singur Buzunar Transporta Caz.CONFORT SUPREM : strat Triplu, 3" Sistem de Amortizare. 100% PU tapițerie.PUTERNIC : 600lb greutate de lucru.Static greutate testat : 2400 kg.FORȚA INTERIOARĂ : NE-a bazat producător cauta pentru a oferi de înaltă calitate la prețuri accesibile mese de masaj. 5 ani de garanție.PUTEREA INTERIOARĂ E2 Masa de Masaj este o alegere ideală pentru noi și condimentată terapeuti de masaj și adăpostește o varietate de masaj modalități.E2 a fost fabricat cu ajutorul a reușit-pădure de mesteacan lemn de esență tare și a terminat cu naturale, pe baza de apa lac.Manopera de calitate și patentat un avion-clasa de cablare sistem asigura rezistenta si durabilitate in timp ce un hotel de lux de 3" sistem de amortizare ofera confort extraordinar.E2 Masă Caracteristici : Dimensiune Masa, 30" x 73"de Lux 100% PU Vinyl Triple folie, 3" amortizare system Patented Leagăn de Blocare sistem de cablare.Lungime completă pian balama pentru un plus de rezistență și stabilitate.Stabil Reiki endplates, Shiatsu Eliberarea Cables5 an garanție limitată pe cadru. 1 an pe spuma/vinyl Value Pachetul include deluxe tetiera reglabila, pernă, și singur buzunar transporta caz.Trece de 400 kg drop test, 600lbs greutate de lucru.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie