• Fresco
Titularul Cardului de afaceri, Ușor de Curățare Multifuncțional Practice Card de Masa Suport Stabil pentru Birou pentru Hotel Restaurant(Periat Negru)

Titularul Cardului de afaceri, Ușor de Curățare Multifuncțional Practice Card de Masa Suport Stabil pentru Birou pentru Hotel Restaurant(Periat

RON 169.20
Bunuri
Es accesible al encargo

Cu specială și design unic, acest nume carduri display stand, nu este ușor să se deformeze, și puteți curăța în mod convenabil.Convenabil pentru a arăta cărțile de vizită pentru vizitatori, este, de asemenea, util pentru pastrarea numirea dumneavoastră, cărți de vizită și alte cărți.Aceste posesorii de carduri sunt în curat și design simplu, cu suprafețe de oglindă, o destul de necesar pentru birou.Acest titularul cardului de afaceri este realizat din metal de calitate, care este greu, robust și suficient de ferm pentru a folosi o lungă perioadă de timp.Acest titularul cardului de afaceri nu este numai pentru plasarea card nume, dar, de asemenea, pentru plasarea telefonului pe ea.Caracteristică : 1. Aceste posesorii de carduri sunt în curat și design simplu, cu suprafețe de oglindă, o destul de necesar pentru birou.2. Acest titularul cardului de afaceri este realizat din metal de calitate, care este greu, robust și suficient de ferm pentru a folosi o lungă perioadă de timp.3. Convenabil pentru a arăta cărțile de vizită pentru vizitatori, este, de asemenea, util pentru pastrarea numirea dumneavoastră, cărți de vizită și alte cărți.4. Cu specială și design unic, acest nume carduri display stand, nu este ușor să se deformeze, și puteți curăța în mod convenabil.5. Acest titularul cardului de afaceri nu este numai pentru plasarea card nume, dar, de asemenea, pentru plasarea telefonului pe ea.Caietul de sarcini : Tip de Element : Carte de Afaceri Holder Material : Iron Function : Plasarea Carduri Numele și Telefonul.Lista de pachete : 1 x Business Titularului Cardului.

Proprietățile

Item Type:
Business Card Holder
Material:
Iron
Function:
Placing Your Name Cards and Phone.
Package List:
1 xBusiness Card Holder :

Cele mai bune oferte din categorie