• Fresco
Scalabil și reglabil suport pantofi 3-Tier Shoe Rack de Depozitare din Metal, Rafturi Multi-funcție Raft de Depozitare Țineți Hainele Prosoape Electronice Plante Cărți și Mai mult pot fi Stivuite raft de pantofi ( Culoare : Negru )

Scalabil și reglabil suport pantofi 3-Tier Shoe Rack de Depozitare din Metal, Rafturi Multi-funcție Raft de Depozitare Țineți Hainele

RON 1323.34
Bunuri
Es accesible al encargo

Fiecare dintre noastre de pantofi rafturi sunt realizate din materiale de calitate mai mare.Ne vom asigura că calitatea fiecărui raft de pantofi este prima perfect. 1. Design : 3-strat suport pantofi poate stoca pana la 12 perechi de pantofi.Deschis raft de pantofi permite pantofi pentru a ventila și economisește timp atunci când veți găsi dreptul de pantofi în fiecare zi. 2. Ce poți obține : suport de pantofi multifunctional poate fi de asemenea folosit ca un raft de depozitare in bucatarie, living si birou.Echipat cu un metal robust suport pantofi pentru a oferi confort pentru spațiul de locuit!. 3. De înaltă calitate : Acest suport pantofi este realizat din metal durabil tub, elegant și frumos, și durabil. 4. Depozitare : a se organiza cu Ușurință pantofi cu toc înalt, pantofi sport, cizme, pantofi pentru copii, etc., și, de asemenea, pot fi pungi de depozitare, cutii de pantofi sau cutii de depozitare.Este foarte potrivit pentru utilizarea în intrarea pasaje, camere de locuit, depozite, etc.Foarte potrivit pentru plantele tale, pantofi sau diverse obiecte decorative.Este o mare economie de spațiu element pentru orice casa, camin sau apartament și suport pantofi organizator dulap este o opțiune excelentă pentru a păstra dvs. de intrare, hol, vestibul,dormitor sau baie curat si de sine statatoare dulap dezordine gratuit。Denumire produs : pantofi box Product material : metal Product dimensiuni : lungime * lățime * height Cm : 65*28*63 Inch : 25.5*11.0*24.8 Cererea de locuri : camere de zi, intrari, coridoare și vestiare, etc. Sfaturi : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Nu există alte elemente, cu excepția raft de pantofi în fotografie de produs.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Din cauza unor erori în măsurare manual, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie