• Fresco
Cablul Înveliș Cablul De Organizator, Cablu De Titular, Cablu De Hitler, Sârmă Keeper Perfect În Jurul Valorii De Acasă Pentru Cable Management Cu Aparate De Bucatarie, Bai, Camere De Zi, Birouri Și Mai Multe (2, Negru)

Cablul Înveliș Cablul De Organizator, Cablu De Titular, Cablu De Hitler, Sârmă Keeper Perfect În Jurul Valorii De Acasă Pentru Cable

RON 55.98
Bunuri
Es accesible al encargo

Gadget Perfect pentru a gestiona cabluri de la aparate de bucatarie, în baie, cu instrumente de păr, în cameră de zi cu lămpi și Televizoare, în birou cu calculatoare, și atât de mult mai mult!. [Aplicație ușor] În patru pași simpli, veți fi pe cale de a perfecta cablul soluție de management, care ține nu numai corzile organizat, dar, de asemenea, ascunde-le de site-ul!. [Adeziv puternic], Folosind un adeziv rezistent la căldură, Ambalajul aderă pe majoritatea suprafețelor, inclusiv încălzit aparate, cum ar fi mașini de gătit sub presiune, prăjitoare de pâine și mai mult. [Util Oriunde] Mare pentru mici aparate, cum ar fi mixere, prăjitoare de pâine, blendere, baie instrumente de păr, birouri și mai mult!. [Durabile] a Făcut dintr-un material flexibil, care previne deteriorarea corzilor, dar este suficient de rigid pentru a menține forma în timp ce ambalaj și fixează priza pentru a preveni relaxare.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie