• Fresco
Mijobs Caz pentru Airpods Pro, Airpods Pro Acoperă pentru Apple Aer Păstăi Pro, Piele de Silicon de Protecție Accesorii pentru AirPods Pro Căști fără Fir Caz de Încărcare (Roz+Alb)

Mijobs Caz pentru Airpods Pro, Airpods Pro Acoperă pentru Apple Aer Păstăi Pro, Piele de Silicon de Protecție Accesorii pentru AirPods

RON 15.98
Bunuri
Es accesible al encargo

Model compatibil : Special concepute pentru Apple airpods 3/Airpods pro.Compatibil cu Apple airpods 3/Airpods pro, oferă protecție de încredere pentru setul cu cască fără fir. 360 de Toate-rotund de Protecție : designul special structura și materiale de a face acest Airpods Pro cască shell perfect compatibil cu căști, care are efect de rezistența la cutremur și de prevenire a căderii.Se poate proteja căști de 360 de grade.Ușor De Curățat : Netedă și lucioasă, praf-dovada și nu este ușor pentru a obține praf.Ștergeți cu apă pentru a elimina cu ușurință petele, astfel încât căștile sunt luminoase și elegante.Piele-friendly Material : cască shell este fabricat din PC+TPU, care este ușor și subțire, confortabil și prietenos cu pielea, fără miros ciudat, și mai confortabil de utilizat.Suport de Încărcare Wireless : cască shell suportă două moduri de încărcare fără fir și cablu de încărcare.O gaura de încărcare este rezervat, care poate fi perceput direct, fără a lua de pe maneca.Face încărcarea mai convenabil. 1. Numai în Caz de Înlocuire, NU INCLUD tracker sau alte părți. 2. Pot exista mici diferențe de culoare, pentru că de rezoluție.Brand : Mijobs.Denumire : Elf Cască De Protecție.Material : PC + TPU.Aplicabile Model : Airpods Pro.Culori : Mov Deschis+Alb, Roz+Alb, Gri+Alb, La Miezul Nopții Albastru+Gri.Brand : Mijobs Product Nume : Elf Cască de Protecție Cover Material : PC + TPUApplicable Model : Airpods Pro Colors : Lumina Violet+Alb, Roz+Alb, Gri+Alb, la miezul Nopții Albastru+Gri.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie