• Fresco
Lanțuri de ancorare, Șurub Pin Suspendare Ușor de Instalare 304 din Oțel Inoxidabil pentru Terenuri de Transport pentru Echipamente de Ridicare(M10)

Lanțuri de ancorare, Șurub Pin Suspendare Ușor de Instalare 304 din Oțel Inoxidabil pentru Terenuri de Transport pentru Echipamente

RON 114.00
Bunuri
Es accesible al encargo

Șurub Pin : Cu șurub standard pin, conexiunea este ferm și nu este ușor să slăbiți, iar operațiunea este în siguranță. 4buc in 1 Set : Include 4 buc forma de arc cătușele, care poate înlocui direct veche sau deteriorată.Suprafață lucioasă : Aceste D cătușe au lucioasă și aspect lucios și nu va deteriora suprafața obiectului după instalare.O gamă largă de Aplicații : Poate fi folosit pentru echipamente de minerit, utilaje forestiere, terenuri de transport, utilaje de ridicare, etc. Oțel inoxidabil : din excelentă 304 din oțel inoxidabil material, cu o buna rezistenta la coroziune și durabilitate.Caracteristică : 1. 4buc in 1 Set : Include 4 buc forma de arc cătușele, care poate înlocui direct veche sau deteriorată.2. Oțel inoxidabil : din excelentă 304 din oțel inoxidabil material, cu o buna rezistenta la coroziune și durabilitate.3. Suprafață lucioasă : Aceste D cătușe au lucioasă și aspect lucios și nu va deteriora suprafața obiectului după instalare.4. Șurub Pin : Cu șurub standard pin, conexiunea este ferm și nu este ușor să slăbiți, iar operațiunea este în siguranță.5. O gamă largă de Aplicații : Poate fi folosit pentru echipamente de minerit, utilaje forestiere, terenuri de transport, utilaje de ridicare, etc. Caietul de sarcini : Tip de Element : Arc Shackle Material : inox 304 steel Application : Potrivit pentru diferite nave sau aplicații de uz casnic, și, de asemenea, poate fi folosit pentru încărcare și descărcare de mărfuri, echipamente de minerit, utilaje forestiere, terenuri de transport, utilaje de ridicare, etc. Lista de pachete : 4 x Arc Shackle Note : Acest produs este fabricat din oțel inoxidabil și necesită inspecții periodice și întreținere în timpul utilizării.

Proprietățile

Item Type:
Bow Shackle
Material:
304 stainless steel
Application:
Suitable for various ships or household applications, and can also be used for loading and unloading goods, mining equipment, forestry machinery, land transportation, hoisting machinery, etc.
Package List:
4 x Bow Shackle :
This product is made of stainless steel and requires regular inspection and maintenance during use. :

Cele mai bune oferte din categorie