• Fresco
YunQiDeer Pavilioane Wireless, Căști Bluetooth Touch Control cu Încărcarea Caz, rezistent la apa IPX7 Căști Stereo in-Ear Built-in Microfon cu Cască cu USB-C pentru Sport(Q40, Negru)

YunQiDeer Pavilioane Wireless, Căști Bluetooth Touch Control cu Încărcarea Caz, rezistent la apa IPX7 Căști Stereo in-Ear Built-in

RON 59.98
Bunuri
Es accesible al encargo

【Smart Touch Control】funcția Multi-touch de control face mai convenabil, vă permite să convenabil de redare/pauză, sări peste melodii, activați Siri, răspuns/hang up, respinge apelurile.Puteți controla cu ușurință fără de operare pe telefon. 【Captivantă Sunet Stereo】Echipat cu două difuzoare separat.O unitate pentru bass, iar celălalt de la mijlocul-la-treble.Dual drivere foarte reproduce toate detaliile de joasă, medie și înaltă frecvență, veți fi cufundat într-o uimitoare experiență muzicală. 【IPX7 rezistent la apă și Sweatproof】 Căști și încărcare caz interioare strat de acoperire Nano face posibilă viața rezistent la apă și sweatproof.Liber, bucurați-vă de muzică atunci când rulează, călătoresc, fac antrenament la sala de sport. 【Timp de Redare】Nostru căști fără fir poate dura 5 Ore muzica de timp pe un singur 1 ore de încărcare.Cu încărcare caz, vei primi 20 de ore de redare.Tip C de încărcare rapidă, taxa de 10 minute, pentru a asculta timp de 1 oră. 【În Ureche Design】design Ergonomic, confortabil se potrivesc în ureche, oferind un confort de durată.Echipat cu 3 dimensiuni diferite(S, M, L, dimensiunea M este instalat) de pernuțe, puteți alege în mod liber dreptul de a se potrivi pentru o bună experiență poartă.

Proprietățile

Cele mai bune oferte din categorie